úterý 17. listopadu 2015

Článkové radiátory výkon

Tepelné výkony článkových radiátorů. VIADRUS je rovněž jedním z vedoucích výrobců litinových radiátorů v klasickém, moderním i retro. Prohlédněte si radiátory AQUA na našem kanálu Článkový radiátor na teplovodní ohřev - žebrové radiátory v novém designu Řada AQUA V. Trubkové článkové radiátory jsou vhodné do celého bytu.


Variabilita, výkon , výroba na míru a speciální povrchy jsou přednosti článkových raidátorů. Osvědčené článkové radiátory všech druhů, velikostí a značek.

Z množství nabízených dílů si je můžete sestavit do požadovaného výkonu i rozměrů. Kompletná ponuka článkových oceľových radiátorov. Otopná tělesa článková - článkové radiátory topení montujeme v celé ČR a SR.


Používání klasických ocelových a litinových článkových radiátorů je v bytech. Moderní tělesa jsou užší, kompaktní, mají vyšší výkon a mnoho . Orientační výkon radiátorů pro místnost si můžete vypočítat. Výkon článkových radiátorů je dán množstvím článků (žeber), přičemž jejich standardní počet lze dodatečně změnit.


TERMA Ribbon Vertical - jednořadý průmyslový radiátor z vinutých trubek byl vylepšen a konstrukčně dotažen k dokonalosti.

Vysoký výkon , stylový design a . Tento design nabízí článkové radiátory řady Atol s praktickými oblými tvary. V tabulce je uvedený výkon na článek, je třeba jej přepočítat na počet článků. Charismatický radiátor ORION přináší nejnovější design. ORION – článkové otopné hliníkové těleso tlakově lité ze siluminia.


V novostavbách se dnes s litinovými článkovými radiátory nepotkáte. Zastaralé článkové radiátory již nevyhovují našim požadavkům na osobní. Jestliže porovnáme výkon litinového nebo ocelového článkového radiátoru dle DIN . Rozteč připojovacích vývodů 500mm, hloubka článku 160mm. Vhodný pro jednoduchou výměnu za . Radiátor (lat. zářič) je v tepelné technice výměník s velkým povrchem, kterým se.


AAAradiatory - Hliníkové žebrové radiátory , neboli hliníkové článkové. Nájsť náhradu článkových liatinových a oceľových radiátorov. V současné době se na trhu setkáte nejčastěji se čtyřmi typy radiátorů : ocelové. Oceľové rúrkové článkové radiátory sú najobľúbenejšími vykurovacími telesami pre vykurovanie miestností, kde je kladený dôraz na výkon , klasický a zároveň . TĚLESA jsou vhodná pro rychlou a snadnou výměnu moderních otopných těles za staré článkové radiátory.


Náhrada liatinových článkových radiátorov panelovými radiátormi.

Výroba a prodej hliníkových radiátorů ARMAT Plus. Pokojové hliníkové radiátory ARMAT Plus Článkové hliníkové radiátory ARMAT Plus . Protože článkové , panelové a žebříkové radiátory neodevzdávají. Výborná cirkulace topné kapaliny. Výkon radiátorů ovlivňují parametry otopného média, přičemž u nás se . Vhodné i do nízkoteplotních systémů.


ZPŮSOB OBJEDNÁNÍ ČLÁNKOVÝCH RADIÁTORŮ ATOL. Zehnder Charleston transparentní. Trubkový radiátor poskytuje příjemné sálavé teplo a promění obytný prostor v. OT umístěná v každé místnosti musí mít tak velký výkon , jak velká je tepelná ztráta dané místnosti. OT, radiátory , mají možnost přidávat jednotlivé .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky