čtvrtek 19. listopadu 2015

Mini větrák na baterie

Ruční ventilátor na AA baterie. Umožňuje polohy nastavení hlavice. Ventilátor stačí po vybití baterie připojit pomocí USB portu k počítači nebo notebooku a během chvilky zažijete příjemné osvěžení. Chladící mini ventilátor Spray Fan funguje na dvě tužkové baterie a je vyroben v několika barevných variantách.


Barevné varianty jsou dodávány náhodně. Mini ventilátor USB větráček barvy černá.

Na foto (zleva): mini větráček na krk, Kč a USB větráček ve tvaru letadla,. Tvůrčí ruční mini ventilátor větrák sněhulák usb baterie přenosné chlazení . Malý, skladný mini větráček se vleze do každé kabelky - ideální do horkých. Xiaomi přenosný USB flexibilní mini ventilátor - modrá. Chladicí ventilátor se bajonovými bateriemi USB - černý. Baterie nejsou součástí balení.


Snadno jej přichytíte přísavkou na čelní sklo a díky . Větráček Vás spolehlivě ochladí.

Perfektní do dopravních prostředků, auta na cestování do stanu, . Přenosný stolní USB větrák , vestavěná dobíjecí baterie 500mAh, počet rychlostí: průměr větráků 5cm, napájení 5V z USB, bílý. Cestovní mini ventilátor na AAA baterie. Nyní stačí jen vytáhnout mini větráček a jednoduše ho připojit k mobilnímu telefonu. Nabídne však větší baterii a pár dalších vylepšení.


Napájení 3x AAA baterie (nejsou součástí) Ilustrační foto (barva výrobku náhodná). K dispozici barvy: - černá - zelená - modrá. Mini větrák s Microkonektorem, pro samsung, lenovo apod. Zatočte s horkem a pořiďte si tento mini větráček. Velikostně padne do jakékoli.


Stačí Vám obyčejné tužkové baterie a můžete začít s jeho používáním. Programovatelný mini větráček. Nenamáčejte větrák, nebo USB adaptér do vody, ani ţádné jiné kapaliny. Internetový obchod Huramobil. Osobní mini větráček , se kterým si užijete osvěžení kdekoliv a kdykoliv chcete.


Ventilátor CONNECT IT Summer Fan růžový, Osvěžující větráček je nutnost pro. Milovníci všemožných vychytávek pro mobilní telefon pozor!

Plastový mini větrák s USB připojením. Vyskúšajte ručný mini ventilátor, ktorý Vás príjemne ochladí a uľaví Vám od horúčavy. Tento praktický mini ventilátor oceníte především během letních dnů či večerů, kdy je. Nízká spotřeba výrazně neovlivňuje výdrž baterie. Domů Autodoplňky Ostatní Alca ventilátor mini 12V otočný.


Která baterie patří do vašeho auta? Stolní ventilátor, mladší bratr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky