pátek 27. listopadu 2015

Porucha o2

Nahlásit poruchu Nahlásit poruchu. Historie poruch Historie poruch. Nastavení modemu Nastavení modemu . Archiv Podobné Hlášení poruch. Máte na televizi zvolen správný vstup? Jedním z nejčastějších problémů bývá, že si uživatel na ovladači od televize omylem přepne televizi na nesprávný AV .

Pokud vám OTV stále nefunguje, doporučujeme nerestartovat Set-Top-Box . Důležité informace a kontakty. Zákaznická linka a reklamace. Síť operátora Oměla dopoledne výpadek.


Operátor na to upozornil na svém facebookovém profilu. Mobilní operátor Oměl v pondělí rozsáhlý výpadek. Lidé přibližně od desáté hodiny dopoledne nemohli telefonovat, fungovalo pouze . Ose podle Farghaliho snaží ve spolupráci s Cetinem, který operátorovi.

Telekomunikační operátor Omá od úterního odpoledne problém s. Dnes dopoledne došlo k výpadku sítě O, nefungovalo ani volání ani sms. Jednalo se totiž o roaming a . Moţnost přijetí poţadavku různými komunikačními kanály: prostřednictvím telefonu při znalosti . Porucha byla v celém našem i sousedních krajích. Společnost Ose potýká s masivním výpadkem roamingu u svých zákazníků. Za problémem může být hackerský útok nebo softwarová chyba . Příčinou výpadku je porucha , . Dnes ráno některým z vás nemusí fungovat volání. Je to způsobeno tím, že mobilního operátora Opostihl výpadek sítě.


Kvůli poruše mezinárodní konektivity měli zákazníci Ov cizině od úterních odpoledních hodin problémy s přihlášením do mobilní sítě. Vážení zákazníci, momentálne evidujeme technický výpadok, pre ktorý nie je možné meniť si zmluvné údaje cez zákaznícku zónu Moje O2. Někteří naši zákazníci mohou mít aktuálně problém se spojením hovorů. Síť Oměla v noci z úterý na středu výpadky roamingu.


Problémy způsobila porucha mezinárodních ústředen. Možná šlo o hackerský útok. Připojit k internetu se od čtvrtečního odpoledne nemohli někteří uživatelé pevného připojení od O(adsl a vdsl) v Praze a středních Čechách.


Nedarí sa ich prepojiť tisíce.

Firma Omá výpadok služieb. Ako informovala hovorkyňa OSlovakia Tereza Molnár, následkom . Tak si na svůj dotaz odpovím sám. A hlavně pro ostatní, kteří mají stejný router! U Ojsem nahlásil poruchu Pomalý . Webové stránky společnosti jsou nedostupné, všechny linky operátorů jsou obsazeny.


Výpadek hlásí lidé z různých koutů republiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky