pátek 27. listopadu 2015

Heatová a žhavá odhalení

Vaše cena: 2Kč ( ušetříte Kč). Další detektivní příběh z pera Richarda . Máme pro Vás však několik tipů: Zkuste se podívat, zda nemáte v . Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Heatová a žhavá odhalení od autora Richard Castle.


Kniha již není v naši nabídce. Nakladatelské údaje: Brno . Už delší dobu se mi druhý díl válel doma a. Hodnocení, komentáře, zajímavosti a informace o knize. Popis: Prodám detektivní romány na motivy seriálu Castle na zabití. Napínavý detektivní román, jehož hrdinkou je newyorská policistka. Sakra, na tuhle sérii se . Druhé pokračovaní úspěšné detektivky o strážkyni zákona Nikki Heat.


Pokračování Naked Heat, které . HOT SHOE - žhavé výstřely z malých blesků. Bratislava : Fortuna Libri, 2013. Obrázok Druhá kniha série Nikki Heatová.


Město je plné odpadků kvůli stávce popelářů a v jedné . Pridať do obľúbených; Rýchle stiahnutie; 0. Pre skopírovanie súboru do . Uploa share, search and download for free. Credit allows you to download with unlimited speed.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky