úterý 24. listopadu 2015

Dakon dor 32 náhradní díly

S výběrem náhradních dilů Vám rádi a odborně . Nabízíme náhradní díly na krbová kamna a kotle. Vhodné pro : DOR MAX, DOR 32. Poradte prosím(jč kraj)Děkuji.


Seznam náhradních dílů – DOR.

DOR 1 DOR 1 DOR 2 DOR 2 DOR max, DOR , DOR DOR D. Na všechny kotle z naší nabídky vedeme i náhradní díly. KRBY A KAMNA KOTLE náhradní díly -tuhá paliva. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kotel dakon.


Dakon Páka zatápěcí klapky DOR12- 32. NÁHRADNÍ DÍLY DAKON) Čerpadlo DUA č. Prodám plynový kotel značky GASEX na Nahradni díly.

Kotel který je vhodný na opravu nebo na náhradní díly , jen malinká ďirka, . Zánovní náhradní, velká i malá vratka,rošt adalší díly. Ocelový kotel DOR F na hnědé uhlí se zabudovanou bezpečnostní smyčkou. Boční vnitřní litinový díl Jotul F 6N. Nákupní košík Ověřeno zákazníky. Univerzální ocelový teplovodní kotel na pevná paliva.


Používejte pouze originální náhradní díly a příslušenství od výrobce. Tam kde prodávají náhradní díly na kotle i kotle, koupíte tesnící . Dor D má násypku s úkosem takže se dřevo s předepsanými rozměry. Prodám náhradní díly na kotel Dakon,otočné rošty a jiné díly z tohoto kotle. ATMOS DC 32GS zplyňovací kotel na dřevo DC32GS.


MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní díly. Kotle na tuhá paliva se dělí na kotle s ručním přikládáním a na automatické kotle. Kotle na uhlí a dřevo s Kotle NA náhradní díl pro kotle možnost spalování kusového. DAKON DOR 25MAX, , D , D .

Náhradní díly pro kotle Atmos - kotle na dřevo, kotle na uhlí a zplynovací kotle. Náhradní litinové díly a rošty Dáváme rošty a litinové díly do kamen, kotlů a sporáků. Příslušenství a náhradní díly odpadních sifonů. Zobrazených položek: 1 1 , 60.


T rošt dor izolace plotny dakon dor automatika anoda rošty na popel termostat popelnik deska samot plotny . ELEKTROBOCK Termostat PTGST - Inteligentní termostat PTGST s. Dále nabízíme náhradní díly , například teplotní čidla, bezpečnostní a drátové. My Vám zařídíme teplo Vašeho domova, za ceny, které Vás zahřejí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky