středa 18. listopadu 2015

Látka pro utěsnění drobných netěsností klimatizace

Gold Eagle přísada pro utěsnění chladiče g, Utěsnění chladiče. Etreme Pushamp;Fill přípravek pro utěsnění klimatizace. EXTREME ULTRA je těsnící roztok neobsahující polymer , . Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které . Pokud ti to tak poměrně rychle mizí tak by měla unik prozradit kontrastní látka.

Autorizak bude zřejmě dražší. Nejlépe nějaký schopnější servis v . Re: Klimatizace a vše kolem. Máte někdo zkušenost s přípravky na utěsnění drobných úniků chladiva z okruhu klimatizace ? Kontrastní látka tam byla taky - únik je přes pojistný ventil, který je . Já použil Látku pro utěsnění - ml od Starline.


Archiv Přeložit tuto stránku ACI - látka pro utěsnění drobných netěsností klimatizace (flexibilní nástavec pro připojení na nízkotlaký port) EXTREME.

LÁTKY Pro uTěSNěNí , SadY veNTILKů a o-KroužKů. Kontrola funkcí a těsnosti úniku chladiva detektorem . Mezi nejčastější závady klimatizací v automobilech patří úniky chladícího. Objednejte si produkt Těsnicí aditivum plus, Těsnění klimatizace plus,. Vyhledejte nízkotlaký port klimatizace a odšroubujte krytku.


Potřebujete rychle servis klimatizace před Vaší dovolenou? Využíváme profesionální diagnostiku okruhu klimatizace s počítačovou podporou. Látka velice rychle zacelí trhlinky v . Případně doplnění kontrastní látky , používané k odhalení netěsností okruhu.


Nedostatek chladicího média – drobný únik chladicí kapaliny R 134a je . Kompletní servis autoklimatizací, plnění a údržba klimatizací od 4Kč. Drobné nečistoty a částečky kovu mohou ulpínat na stěnách a záhybech systému. V případě zájmu o doplnění klimatizace novým typem chladiva nás kontaktujte.


Hodnocená nabídka: Kompletní údržba a čistění klimatizace vozu. Vypnutím klima kompresoru není zajištěno mazání těsnění v systému a proto.

Po připojení na přístroj technik zjistil málo chladícího média a drobné netěsnosti v okruhu. Navíc v ceně voucheru je uvedena aplikace kontrastní látky , která neproběhla. Provádíme kompletní diagnostiku, servis, čistění a plnění klimatizací vozidel.


UV reflexní látky do okruhu (umožňuje rychlou detekci místa úniku chladiva). Vyšší podíl fluorescenční účinné látky. Nepoškozuje O-kroužky a těsnění. Slouží ke spolehlivé lokalizaci netěsností a drobných úniků v systémech klimatizace.


Autoservis SRP nabízí profesionální servis klimatizací. Jako každý provozní systém automobilu je třeba na klimatizaci provádět pravidelné. Drobné úniky chladiva jsou běžným jevem těchto systémů, proto po. UV látky pro odhalení netěsnosti okruhu autoklimatizace. Provedeme vakuaci, která spočívá v kontrole těsnosti a zbavení případných.


Pro určení případného úniku chladiva doplníme kontrastní látku , která nám ukáže místo úniku. Proto dochází k drobným únikům u každé klimatizace , může to být až. Ahoj, nakolik vám vychladí klimatizace v těchto vedrech? Co způsobuje zápach z klimatizace a proč dezinfikovat klimatizaci ? Zápach způsobují bakterie a. UV kontrastní látky na vyhledávání netěsností. Popis: Přísadová mazací látka pro lehký chod MoS(molybdendisulfid) vytváří na všech.


Přísada pro utěsnění posilovače řízení 3ml. Přípravek odstraňující drobné netěsnosti převodových skříní,.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky