středa 25. listopadu 2015

Jak napustit vodu do kotle protherm

PROTHERM Gepard MOV - napouštění vody posts 27. Další výsledky z webu forum. Protherm Panther KTV, v. Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek.


Nechci tě podceňovat, ale já bych do elektrického kotle sama i podle. Když ti neteče voda tak dopustit vodu do topení jedině za pomoci.

Ta se pumpuje při uzavřeném přívodu vody do kotle a vypustenem výměníku,ze? Vypustiť kotol,natlakovať expanzku 1-bar, napustiť kotol . Systém napouštím vodou, odvzdušňuji radiátory a nakonec napustím na tlak bar. Voda v topení nesmí kvasit, takže je potřeba ji stabilizovat vhodným přípravkem.


Dobry den,mame kotel protherm panther plynovy 12KTO propojeny. V ( V něm se při ohřevu a zvětšení objemu tlak vody vyrovná). Pokud není na expanzce uzávěr bude nutno vypustit vodu do úrovně expanzky, tak aby na expanzku nepůsobil tlak vody.


BTVE cerpadlo by zapnute melo byt zimni rezim jsem v cele. Ja nepotrebuju napustit celej system jen dopustit pres ten modrej pazmecht.

Jen nebude jednoduché pokud nebude v topení vzduch napustit vodu na 1Bar méně než je tlak v expanzi. Odpustit či připustit vodu do topení, aby byl tlak při NEtopení baru. Hm tak to jste mě docela zaskočil poněvadž napustit vodu na tlak BAR mě . Atm, pak teprv napustit vodu do systému.


Snímač výstupní teploty otopné vody. Poznámka: Výrobce doporučuje na vstup do kotle připojit externí filtr užitkové. Než systém napustíte , změřte tvrdost plnicí a doplňovací vody. Jak to pomalinku napustíte , nezapomeňte ho zase dobře zatáhnout, jinak vás přes. Každý kotel má požadavky na vodu , která se do topení leje.


Doporučujeme napustit do systému upravenou (demineralizovanou) vodu Na. Kotle se zabudovaným zásoníkem TUV (teplé užitkové vody ). Chybí: protherm Plynový kotol. Poradna › Ostatní Archiv 3. Takže to krásne napustí plnú vaňu teplej vody.


V lete, keď je spustený len ohrev vody sa tlak stráca omnoho pomalšie, ale tiež sa stráca. Bylo nám ale doporučeno podlahové topení napustit až v době, kdy bude možné začít topit. Stejně tak zavřeme i přívod vody do kotle.


Po vypnutí kotle ještě chvíli teplota vody stoupá - až na stupňů.

Topenář do kotle v rozporu s návodem (protože zákazník to chce co nejlevnější by to prodražilo) napustí klasickou vodu z kohoutku a neprovede výplach topení. Pokud ale předpokládáte větší odběr vody – třeba si chcete napustit 2l do vany, pak je nutné . Pôvodne v dome sú dva kotle jeden na uhlie ten nepoužívame. Systém nemôžem viac napustit inač by voda z expaznej vytiekla. Ostatní diskuse a zábava: Omlouvám se všem za totální off-topic.


Dopustil jsem tedy vodu na cca bary a kotel zrestartoval. Napustím kotel modrým kohoutkem vykukujícím z otvoru hned vedle přetlakového . Zdravim, ideme doma meniť plynovy kotol, už rokov mame protherm 24KTV s prietokovym ohrevom vody. Krom toho - některé kotle mají požadavky na úpravu topné vody a na kdovíco.


Akumulačné ohrievače ohrievajú vodu do zásoby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky