pondělí 30. listopadu 2015

Ventilátor odtahový atmos ucj4c52

Pouze motor bez příslušenství - bez vrtulky - foto je pouze ilustrační. POZOR - čísla doporučených schémat se neshodují a nemají nic společného s čísly schémat pro zapojení regulace ACD01. Hydraulická schémata pro regulaci.


Odťahový ventilátor UCJ4CSúčasťou balenia je samotný motor a rozbehový kondenzátor. Obežné koleso (vrtuľku d=150mm) je potrebné doobjednať! Samostatný motor jako náhradní díl pro odtahy vybraných modelů kotlů Atmos. ATMOS UCJ 4Cventilátor odtahový. Přejít na: tento příspěvek (zjistit adresu).


Odtahový ventilátor UCJ4C52. Plasteko Studenec - Odborný velkoobchod vybavením pro koupelny. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


C40S, C50S, je určen odtahový ventilátor UCJ4C. Motorek je typu UCJ4Ca . Prodej náhradních dílů ATMOS. Kondenzátor je určen pro odtahové ventilátory UCJ4C.


Bych to poupravil a jeste upozornil ZNOVU na typy DCXXS od Atmose, aby nevznikaly dezinformace. Velká těsnení odtahového ventilátoru , 7Kč. DC18S, DC22S, DC25S, DC30SE, DC32S, DC50S,.


Možno dodát i oběžné kolo. DC14R), který odsává spaliny z kotle. Sibralový papír - bílé ( ventilator UCJ4C).


Porovnejte dnešní ceny na váš dotaz odtahový ventilátor ucj4cod prověřených obchodů a společností. Balenie obsahuje aj rozbehový kondenzátor. Pre kotly DC18S - DC50S, C18S - C50S, AC25S, . Atmos ventilátor odtahový UCJ 4C52.


POZOR - pro kotle DC50GSX, DC60GSX je určen odtahový ventilátor UCJ4Cs uza-.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky