pátek 23. prosince 2016

Aquael pat mini

PAT MINI je miniatúrny vnútorný filter, vhodný na filtráciu v malých a stredne veľkých akváriach. Vďaka zavedeniu inovatívnych konštrukčných riešení hlava . Výborný vnitřní filtr s vysokou kapacitou filtračních médií pro akvária až 1litrů. Příkon W, napájení 2V, Hz, . AQUAEL PAT MINI is a tiny turbine filter intended for use in small freshwater aquariums.

This device consists of a small head and a carefully selected filter . This filter is 1 safe for baby shrimp becouse of this new sponge. Aquael Pat Mini - zvětšit obrázek. Shop with confidence on eBay ! Read honest and unbiased product reviews from our users. Gratis Versand durch Amazon schon ab 29€.


Zatím zde nejsou žádné recenze.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Zakoupením tohoto produktu získáte až prémiových bodů jako kupón pro Kč. Biomolitan - bioakvacit - náhradní . Molitanový akvarijní filtr. AquaEl Pat Mini Filter Sponge 2pc. Filtr určený pro menší akvária s jednoduchou konstrukcí a moderním designem. Velmi snadno se čistí a je určen pro akvária až o objemu 1litrů.


Přidat do oblíbenýchTisknout . Jednoduchá konstrukce a snadné čištění. Náplň odstraňovač dusíkatých látok AC (AC mini) 1ks. Malý akvarijný filter vhodný do malých akvárií a krevetkárií PAT MINI.


Možnosť regulácie prietoku množstva vody. Bezpečný pre malé ryby a krevetky. Extra fijne spons en helemaal veilig voor garnalen.


Deze spons is geschikt voor de grotere type . AQUAEL Filtr AQUAEL PAT - MINI prodáváme za příjemnou cenu.

Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků. This internal filter has a miniature head and . DPH: 30CZK (1EUR). Erityisesti sukarapu- ja poikasakvaarioihin soveltuva suodatin. Kup aquael pat mini na Allegro - Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Valo vandenį nuo nešvarumų ir suteikia deguonį.


Reguliuojamas srovės stiprumas ir . PAT MINI is a miniature internal filter designed to be installed in small and mid-sized aquariums. Der PAT MINI Miniaturfilter ist für Becken mit einem Volumen von bis zu 1l vorgesehen. Trotz seiner kompakten Abmessungen ist er ausgesprochen . Atrakcyjne ceny, popularne produkty i opinie użytkowników!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky