pátek 30. prosince 2016

Trychtýř se sítkem

Hledáte trychtýř se sítkem ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Cilio je Německá značka, která vyrábí vysoce kvalitní doplňky ke stolování a kombinuje je s . Trychtýř na dekanter se sítkem z leštěného nerezu. Souprava je složena ze samotné nálevky, opatřené sítkem proti nečistotám, . Plastový trychtýř se zabudovaným sítkem a ohebnou nálevkou. Rovná nálevka na palivo z plastového materiálu se sítkem. Je určený k mazání dvoudobých benzinových motorů se středními požadavky na užitné vlastnosti.


Dostupnost: Již nedodáváme. Nálevka dvoudílná ( trychtýř) se sítkem , pr. V trychtýři z odolného plastu je vloženo kovové sítko jako ochrana před . Externí sklad: více než ks. Plastová nálevka, trychtýř dvoudílný, plastový trychtýř s ocelovým sítem a nastavitelnou hubicí. Tématické zařazení: Sortiment Náhradní díly dle vozů Škoda Škoda 10 . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.


Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Nerezový trychtýř se sítkem průměr 12cm, výška 13cm . Určitě si vyberete také další ostatní výrobců , Brillant, Carpoint. U nás nakoupíte vše pro gastronomii! Tyto plastové trychtýře jsou opatřeny vymontovatelným sítkem.


Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní . Německá firma Küchenprofi která má dlouholetou tradici si velice dobře uvědomuje, že nejenom. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Kč, od výrobce Plzeňské Dílo jehož aktuální dostupnost je skladem! Horní průměr 1mm, celková délka 4mm Zobrazit více. Původní cena: 6– Kč , ušetříte 2– (). PLASTOVÝ TRYCHTÝŘ SE SÍTKEM - ROVNÝ.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této . Uděláme cenu přímo pro vás. Máme pro vás tisíce autodoplňků, autopříslušenství a všeho pro vaše auto. Prodej autodoplňků s tradicí. Hodnocení kvality: Profi kvalita . Trychtyr se sitkem najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Tento autodíl je 1 značkový originál Garantujeme plnou záruku a odbornou montáž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky