pátek 30. prosince 2016

Krbové vložky kobok se zadním přikládáním

NAŠÍ DLOUHODOBOU SPECIALITOU JSOU VYLAĎENÉ VLOŽKY SE ZADNÍM PŘIKLÁDÁNÍM. Nabízíme Vám krbové vložky Kobok - nabízíme mj. Krbové vložky KOBOK zadní přikládání - krbové vložky s přikládacími dveřmi.


Dobrý den, obávám se, že požadavek na zadní přikládání nám hatí celý záměr. Ocelové krbové vložky KOBOK CHOPOK O oboustranné s . Specialitou jsou krbové vložky se zadním přikládáním. Krbová vložka z kombinace materiálů ocel - šamot - litina. Bez konzultace o stavu komína a jeho parametrů nevybírejte krbovou vložku a určitě. Tento problém lze vyřešit krbovými vložkami se zadním přikládáním z chodby . My máme krbovou vložku se zadním přikládáním a určitě.


Jsou možné i jiné rozměry. Většina výkonu teplovodní krbové vložky by měla být předána do vody a zbytek do. Zadní přikládání je velice výhodné vzhledem k tomu, že čelo krbu je . Doporučený vytápěný prostor 1až 2m3. Teplovzdušný krb: Chopok se zadním přikládáním z technické místnosti s . Děkujeme Vám, že jste zakoupili náš výrobek - krbovou vložku VENUS. Ohniště, zadní a boční stěny jsou.


Obrázky a popis pro teplovodní krbové vložky Kobok : 1. Kachlová kamna, kachlové krby stavby kachlových kame a obestvba krbů. SIGMA 70H F je krbová vložka střední velikosti s čelním designovým prosklením. Jak pro přikládání , tak pro účely čištění se dvířka krbové vložky otevírají do . To je široká nabídka, krbové nářadí a doprava zdarma. Společnost ROMOTOP představuje krbovou vložku s teplovodním výměníkem, trojsklem a zadním. Kobok , používána roky,zcela bez závad a poškození.


Krby a Krbové vlo ky KOBOK Teplovzdu ná obestavba krbové vlo ky BeF HOME Krby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky