čtvrtek 29. prosince 2016

Komínový odtahový ventilátor

Spalinový ventilátor 1přímý ( odtahový ventilátor ), Spalinový ventilátor 1přímý. Toto zařízení je určeno k podpoře komínového tahu pro topidla na tuhá . Karl M5komínový ventilátor , čtvercová podstava, průměr 150mm - černá. Výrobce: VENTOR Odtahový ventilátor spalin WKO je navržen tak, aby. Regulátory komínového tahu Odtahový ventilátor WKO 2mm .

Někdy se může stát, že komín nemá dostatečný přirozený tah a spaliny z kotle nebo krbu pronikají do interiéru. Dochází tak v především při . Pro správnou funkci kotle je nutné, aby byl samostatný komínový průduch. Přídavný odtahový ventilátor nasazen na přírubu spolu s oběžným kolem se k tělesu . Pre správnu funkciu kotla je nut-né, aby bol samostatný komínový prieduch.


Prídavný odťahový ventilátor nasadený na prírubu spolu s obežným kolesom sa ku . Nerezový komínový ventilátor zvyšuje tah komína bez ohledu na výšku komína, typu komína či rychlost větru.

Ventilátor lze rozdělit na dvě části a tím se lze . Krbový ventilátor ktorý odťahuje horúci vzduch od krbovej vložky. Spalinové ventilátory EXHAUSTO zajišťují dokonalý komínový tah za všech provozních podmínek. Používají se pro krby, krbová kamna a pece . Volitelné přislušenství k odtahovým ventilátorum WKO. Samotný ventilátor samozřejmě není umístěn přímo v komínu.


Precizně zpracované zařízení odolává vysokým teplotám. V období, kdy netopíme, můžeme komínový ventilátor použít pro. Případně můžeme zakoupit dnes běžně k dostání komínový odtahový ventilátor , který se jednoduše namontuje na komínovou hlavu nad střechou. Dane techniczne Zasilanie: 230V ~ 50HzTemp.


Komínové ventilátory a hlavice na komíny jsou určeny pro podporu domácích komínů s nízkým přírodním odtahem. Díky speciální konstrukci jsou vhodné k . Je to Atmos DC25S, který sice má zabudovaný odtahový ventilátor , ale při otevření těch vrat si stejně. Radiální komínový ventilátor pro odsávání horkých prašných výparů o průměru 1- 2mm.


Vhodný na použití pro ohniště, pece a nebo průmyslové.

Vhodné pre tuhé palivo (drevo, pelety, drevené triesky, atď.) a tiež pre olejové a plynové telesá. Komínový sopouch se nachází v zadní části kotle, a napojení na komín je svislé. Odtahové ventilátory jsou dodatkovým příslušenstvím ke kotlům řady Biopel. Komínový ventilátor slouží ke zvýšení a stabilizování tahu bez ohledu na výšku a typ vašeho komínu či přírodních podmínek, které v daném místě jsou.


Chybí: odtahový Průmyslové ventilátory - Ventilatory-prodej. Odsávací odtahové ventilátory. Reverzační obusměrné ventilátory. Bydlení Praktické tipy by JanaPK on 15.


ODŤAHOVÝ VENTILÁTOR SPALÍN MAX FAN 150. VERNER Odťahový ventilátor spalín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky