pátek 16. prosince 2016

Hecht kanystr

Plastový kanystr o objemu 5l. Vhodný pro přepravu a skladování pohonných hmot. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . HECHT představuje široký sortiment výrobků určených pro dům a zahradu. Výrobky HECHT se vyznačují moderním designem, vysokou kvalitou a především. Kategorie: Doplňky a příslušenství. Dostupnost zboží: Prodejna Písek, Ano.


Ivo GRANDIČ - Ostatní - Hecht - kanystr 10l Hecht - půjčovna a prodej nářadí, obchod - Břeclav, jižní Morava. Vaše cena: 1Kč s DPH (1Kč bez DPH) . Produkt byl úspěšně přidán do nákupního košíku. Ideální pro oddělené skladování benzíhu a oleje pro dvoutaktní motory. Kombinovaný kanystr na palivo - plastový kanystr na litrů paliva a litru oleje Kombinovaný kanystr se dvěma . Nabízíme - Nářadí, Motorové nářadí, Příslušenství za super ceny.


Kanystr na PHM plastový l. HECHT elektrická bruska na řetězy motorových pil. ZAHRADNÍ ÚsPORNÁ sVĚTLA - HECHT LigHT LED. Zahradní moderní úsporné nerezové HECHT Light LED osvětlení vyniká velmi. KANYSTRY - HECHT prodej a servis zahradní techniky HECHT Prodej a servis zahradní techniky.


Profi dvouramenný popruh HECHT pro křovinořezy, dvouramenný popruh:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky