pondělí 19. prosince 2016

Axial žebříky

Výběr hliníkových žebříků v našem eshopu. Záruka kvalitní značky Axial. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze.


Vyberte si svůj hliníkový žebřík. Dvou a třídílné universální žebříky je možné použít i na schodek. Levné žebříky nyní k dostání v našem eshopu.

Prodej hliníkových žebříků a pojízdného lešení, výtahů na střechy, lešení prodej – půjčovna. Záleží na vzdálenosti kam je žebřík posílán jelikož se jedná o nadměrnou zásilku. Cenu dopravy jsem schopni Vám . Vhodná na všechny druhy žebříků. Držák až na žebříky na střešní nosič auta. Jedná se oddalovací teleskop pro lepší oddálení žebříku pokud máte delší . Typové označení, Počet příček, Složený (m), Rozložený (m), Hmotnost (kg), Boční profil (mm), Cena bez DPH (Kč), Cena včetně DPH (Kč).


Třídílný žebřík univerzání 3x11př. Možnost používat jako štafle, stafle s prodloužením, výsuvný žebřík z 2-3dílů nebo samostatné žebříky.

AXIAL , složený 15m, max. Dvoudílný žebřík univerzální 2xpříček. Doprava žebříků zdarma po celé ČR. Zjistěte, které produkty v kategorii Žebříky jsou nejkvalitnější a kde je koupíte.


Výtah - dopravník na střešní krytinu - Popis hliníkové konstrukce: Lehké a rychlé zdvihadlo LARZ bylo vyvinuto konstruktéry firmy . MA 12V Ventilátor domovní axiál. Axial 7m 3xpříček Žebřík hliníkový. Nabízíme výsuvné sloupky, podlahové krabice, vestavné boxy a další sortiment pro rozvod elektrické energie.


Přípojná místa pro kanceláře i domácnosti. Bude : naviák vpředu, zahrádka a žebříky , žaluzie na světlech (home made), pevnostní nárazník, šekly, světla komplet, karoserie odklápěcí, kola DEF, nezvyklý . Defender - maketa 1:plast Více informací skladem na . Nová servisní platforma poskytuje snadný přístup ke všem komponentům motoru a žebřík nově. My Vám zařídíme teplo Vašeho domova, za ceny, které Vás zahřejí.


Hadicové spony, montážní objímky, brusivo, žebříky , sušáky, hřebíky, PE fólie,. Doporučená cena včetně DPH, 99. Přístup po žebříku s hydraulickým zdvihem ovládaném z místa řidiče.


Vzhledem k tomu, že je to verze , má jen funkce základních harvestorů, s výjimkou toho, že pomocí tlačítka W může otočit žebřík nebo ne. Nářadí a zařízení pro hobby AGROZET, a. Příslušenství a náhradní díly k žebříkům.

Odkládací miska, opěra o zeď, adaptér na žebřík , zábradlí, špice do země, příčná traverze pro dodatečnou montáž. Určeno pro crawlery v měřítku 1:s šasi 220mm a rozvorem 313mm - přímá náhrada např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky