úterý 20. prosince 2016

Sololift2 wc3

Enclosure class (IEC 34-5): . SOLOLIFTWC-je malá, kompaktní automatická přečerpávací stanice se třemi přídavným vtokovými přípojkami, která je určena na čerpání domovních . Kleinhebeanlage zur Entsorgung von fäkalienhaltigem Abwasser. Produktvorteile im Überblick. Table of contents: 00:Getting started 00:Check building regulations 00:Qualified electrician 00:Plan. Kompaktná prečerpávacia stanica SololiftWC-je určená pre čerpanie odpadových vôd z miest, kde nemožno odvádzať splašky do kanalizácie prirodzeným .

Lowest price guarantee, checked daily. In stock: Delivery Next Day. Grundfos SololiftWC-Macerator. Suitable for pumping wastewater from a toilet, washbasin, cabinet shower and a bidet or urinal. Unit is ready to use with a plug and operates automatically when water enters the tank.


Highly reliable, easy and clean service. Jednotky s připojením na WC jsou určené jen k instalaci do domácností. Ostatní jednotky je možné používat i komerčně. WC- WC - a CWC - jsou navrženy na .

SOLOLIFTWC-a SOLOLIFTWC-jsou stanice s integrovaným mělnicím zařízením, takže jsou vhodné pro odvádění fekálních vod z WC. SololiftWC-is a small, compact automatic lifting station suitable for pumping of wastewater off places in private dwellings where wastewater cannot be led . Obsahuje ďalšie tri prípojky pre. SololiftWC -je vhodný pro čerpání splaškových odpadních vod z umyvadla nebo . The SOLOLIFTWC-is a compact and powerful lifting station suitable for pumping wastewater up to 50°C from a single toilet with . There are three models in the Sololiftrange, with a number of different inlet connections possible. Velkoobchod a maloobchod-široký sortiment zboží a jeho montáže v oblasti vody , topení, solárních systémů, koupelen, obkladů a dlažeb. Technické údaje: Výsledná dopravní výška čerpadla: 6. WC-a WC - jsou malé, kompaktní automatické čerpací stanice vhodné pro čerpání domovní odpadní vody a kalu z míst v soukromých bytech, kde nemohou.


Je určený pre pripojenie toalety s horizontálnym napojením, . GB: EC declaration of conformity. Fixed WC inlet plus optional inlet Modern design Low level noise Reliable professional cutter Modular design for . Free delivery and returns on all eligible orders. SololiftWC-on kompakti automaattinen pienpumppaamo, joka sopii kotitalousjäteveden pumppaamiseen asu. SOLOLIFTis a unique range of compact lifting stations enableing a drain of any domestic sanitary appliance wherever neede . Je malá kompaktní automatická přečerpávací stanice s třemi přídavnými . Návod na montáž a prevádzku.


GRUNDFOS SololiftWC-pump is a unique compact lifting stations. SololiftWC-je malá, kompaktní automatická čerpací stanice vhodná pro čerpání šedé odpadní vody z rodinných domů, kde nelze tuto odpadní vodu odvádět .

Garantierte Dauertiefpreise, Beratung und Service bei HORNBACH. A SololiftWC-egy kisméretű kompakt szennyvízátemelő berendezés, csatornaszint alatti helységekben keletkező szennyvizek szállítására.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky