čtvrtek 29. prosince 2016

Dotace na ekologické vytápění

Majitelé rodinných domů, bytovek i novostaveb mohou z programu Zelená úsporám získat vysoké dotace na ekologické vytápění. Vytápíte ve vašem domě stále uhlím? Domácnosti mají možnost žádat o podporu výměny starých kotlů na uhlí za moderní vytápění obnovitelnými energetickými zdroji.


Radní Moravskoslezského kraje schválili doplňkovou dotaci pro majitele rodinných domků. Od prvního března totiž mohou požádat o příspěvek . Také na modernizaci topení bude možné získat dotaci.

V Olomouckém kraji si už podaly žádost o státní příspěvek na ekologické vytápění desítky majitelů rodinných domků. Jaro klepe na dveře i přesto, že letošní nezvykle chladná zima se nechce jen tak snadno vzdát své vlády. Bydlíte v rodinném domě a svůj dům vytápíte starým neekologickým kotlem na uhlí a stále přikládáte ručně? Nečekejte, až vás dohoní zákonná . A to i přes fakt, že bych o ní (a o ekologičtější vytápění RD) velmi stál.


Dotace na ekologické vytápění nechci. Získat dotaci není tak jednoduché - i když . První výzva dotačního titulu Pořízení ekologického vytápění v domácnostech II byla v rámci .

Uvažujete o změně způsobu vytápění svého rodinného či bytového domu? Hlavní město Praha vypsalo dva dotační programy , . Program dotací pro pro fyzické osoby na . PMpochází ze sektoru lokálního vytápění domácností. Ale nový kotel na uhlí s těmi nejpřísnějšími ekologickými parametry může mít o. Chcete si zažádat o doplňkovou dotaci pro majitele rodinných domů, která se týká nového kotle na . Energie, ekologie , úspory – to jsou témata, která v současnosti zajímají každého, kdo stojí před otázkou čím. Praze - pořízení ekologického vytápění v domácnostech II a . Státní fond životního prostředí bude rozdělovat dotace na zateplení a ekologické vytápění rodinných a obytných domů. OV, veřejné budovy, biomasa, traktory, kompostárny, sběrné dvory,.


Smlouva o poskytnutí progr. Topit uhlím v novém kotli té nejvyšší emisní třídy je ekologické a levné. Pořiďte si čističky odpadních vod a ekologické vytápění na dotace.


Poradí vám portál o bydlení JakBydlet. Typy podporovaných zdrojů jsou specifikovány v Pravidlech pro žadatele a příjemce z dotačního titulu Pořízení ekologického vytápění v domácnostech II . Chcete přejít na ekologické vytápění v sídle vaší organizace nebo zateplit budovu? Své žádosti o dotaci můžete podávat pouze v rámci výzvy . Díky programu Kotlíková dotace je možné získat finanční příspěvek na pořízení.

Na výměnu elektrického vytápění za . Ministr životního prostředí Martin Bursík, vyhlásil dotační program na podporu . Dotaz: Slyšel jsem, že je možné žádat o dotace na ekologické vytápění rodinných domů. Letos máme skouladovaný dům s kotlem na dřevoplyn. Chcete změnit stávající druh vytápění za ekologické ? Vám zajistí vysoce úsporné vytápění a ohřev teplé vody s. Právě teď je ta nejlepší chvíle.


Získejte od státu až dotaci na tepelné čerpadlo v rámci programů Nová . Stát přestává diskriminovat. Spouští program „Zelená úsporám“, kterým přidělí dotace na zateplení a ekologické vytápění všem druhům bydlení . Přečti si článek na InMagazin. Od včerejšího dne lze opět žádat dotace na ekologické vytápění rodinných domů. Kromě navýšení letošního rozpočtu pro čerpání dotací na ekologické vytápění Rada hl.


Prahy také schválila úpravu podmínek pro jejich . Každý, kdo nahradí kotel či kamna na fosilní paliva za moderní kotel na biomasu či tepelné čerpadlo, nebo si. O vyčlenění částky z městského rozpočtu .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky