středa 25. ledna 2017

Dakon na dřevo

Speciální zplynovací kotel NP Pyro je určen pro spalování suchého kusového. Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost.


Ocelový kotel na uhlí a dřevo DOR 4F Topíte uhlím? Chystáte se na jeho výměnu a chcete si ponechat jednoduchost .

DOR - Ocelové kotle na uhlí, brikety, koks a dřevo. NP Pyro představuje ekologický způsob vytápění a stejně jako jeho předchůdce je určen pro spalování suchého. Hledáte kotle dakon drevo kotel na?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost . Nový úsporný zplynovací kotel SP Pyro je určen pro spalování . KP Pyro ( kotel na dřevo dakon ). Kotle jsou konstruovány pro spalování . DAKON NP PYRO zplyňovací kotle na.

Kotel je vybaven moderní elektronickou regulací, která řídí nejen funkci kotle samotného, ale i celého topného systému. Verze DOR D je určena pro spalování dřeva a doplněna žáruvzdorné. Dakon DOR D na dřevo stránka: 1. KP Pyro má speciální robustní konstrukci a je určen pro spalování suchého kusového dřeva s vlhkostí do. Předepsané palivo suché dřevo. Maximální délka polen 3mm.


Zplynovací kotel NP Pyro je určen pro spalování suchého kusového dřeva. Chtěl bych kotel na dřevo a jeden z důvodů je že na něj je dotace a dřevo je v. Při vývoji byl kladen velký důraz nejen na vysokou účinnost a . Náhradní díly pro zplynovací kotel na dřevo. Palivo: hnědé uhlí – ořech I, hnědé uhlí, dřevo , černé uhlí, koks. Kotel na tuhá paliva, dělí na kotle na dřevo či pelety, dále na kotle na hnědé uhlí.


Teplovodní ocelový kotel DOR je určený pro spalování všech běžně užívaných pevných paliv – hnědého a černého uhlí, briket, koksu, dřeva a dřevního . Parametry pro zařazení do 3. Kotel na hnědé uhlí, brikety , dřevěné brikety a dřevo , emisní třída, rozměrově stejný jako staší typy kotlů . Stacionární kotel je konstruován pro spalování suchého dřeva , polena o max.

Pyrolytické spalování zaručuje ekonomický a ekologický provoz,. V našem regionu provádíme kompletní realizace. Dor D má násypku s úkosem takže se dřevo s předepsanými rozměry nezasekává! Nová atraktívna a moderná verzia kotla na tuhé palivá prináša vyšší užívateľský komfort a bezpečnosť. Okrem hnedého uhlia možno spaľovať aj drevo , . Dobře spálené uhlí je z pohledu emisí škodlivin lepší než špatně spálené dřevo.


Velmi špatné je kotel na noc naložit a zavřít přívod vzduchu. Litinový teplovodní kotel určený pro spalování černého uhlí, briket, koksu a dřeva prohořívacím způsobem. Litinové teplovodní kotle řady FB na pevná paliva . Nabízíme kotle na uhlí i dřevo a elektrokotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky