pondělí 16. ledna 2017

Líh technický

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Denaturovaný ethanol (též denaturovaný líh ) je ethanol, ke kterému byla. Líh technický podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. Charakteristika a použití výrobku. Pro technické účely, do brzdové soustavy nákladních automobilů, odmašťování a odstraňování nečistot, k ředění lihových barev, k pálení . Potřeby pro řemesla a průmysl, drogerie HOLOUBEK PROTECT a.

Technický líh , denaturovaný, etanol - čistič, ředidlo a palivo do lihových topidel. Prodáváme plastické hmoty, ochranné pracovní oděvy, obuv, stavební chemii, nátěrové . DODÁNÍ DO HODIN - platí při objednávce do 12:hod a následuje-li pracovní den. Pro uživatele technického lihu - tedy natěrače, lakýrníky, údržbářská pracoviště apod.


Použití: pro technické účely, do brzdové soustavy nákladních automobilů, odmašťování a . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, . AG LIKAL je lihový přípravek o vysokém obsahu lihu k všestrannému použití v průmyslu i domácnostech. REACH) a nařízení Komise (EU) č. BEZPEČNOSTNÍ LIST dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.

Líh tehcnický - etanol obecně denaturovaný. Tento produkt nelze zaslat . DPH: 27Kč cena s DPH: . Určitě si vyberete také další Líh výrobců Severochema, družstvo pro chemickou . LÍH technický 1l skladem za super cenu. Dostupnost: ihned k odeslání. Kč,Praktik papír - samoobslužný velkoobchod a maloobchod s papírem. Další slevy barev a laků na . Obsahuje do methanol acetaldehyd.


Denkmit technický líh je vhodný pro víceúčelové využití v domácnosti, v dílně nebo venku. Lze ho využít jako zápalnou . Používá se k technickým účelům, ředění lihových nátěrových hmot, k čistění a odmašťování, jako náplň do lihových vařičů. Nenaleptává materiály běžně používané v elektrotechnice. K ředění lihových nátěrových hmot, k čištění a do lihových vařičů.


Má vynikající odmašťovací . Cena uvedena vždy za jednotku. LÍH TECHNICKÝ je líh pro technické účely např. CHARAKTERISTICKÉ PARAMETRY . Vhodný pro ředění liholaku, umývání nádobí a nářadí, odmašťování a mnohé další využití.

Určen jako palivo lihových vařičů, k ředění lihových nátěrových hmot, k čištění textílií. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online. V případě technického výpadku pak nejpozději do hodin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky