středa 18. ledna 2017

Termostatický ventil 3 4 přímý

Termostatický radiátorový ventil bez přednastavení. Tělesa ventilů jsou vyrobena z poniklovaného bronzu. Pevně nastavený průtok Kv . Zajímá vás Ventil radiátorový nebo obecně Ventil do vaší koupelny?


Prohlédněte si sekci Armatury a příslušenství a vyberte si Ventil.

Použití pro neagresivní média a pro . Radiátorové ventily - VDN2. RA-N ventilová tělesa s přednastavením jsou vhodná pro teplovodní dvoutrubkové systémy s nuceným . Povrchová úprava - chromVnější závit s těsnícím kroužkemPro tento typ ventilu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Standardní model s vnitřním závitem. Nátrubek s převlečnou maticí s . C, s krytkou 90°C, lisovací .

Přímý termostatický ventil pro radiátory. Plynule přednastavitelný termostatický ventil vhodný pro všechny termostatické hlavice a termoelektrické pohony Honeywell pro dvoutrubkové otopné soustavy. Vážení zákazníci ve dnech 5. Hlavice se na ventil připojí po odstránění krytu, . Nabídka už bohužel skončila, ale našli jsme vám pár podobných.


Seznamte se se speciální řadou termostatických ventilů s velkým průtokem ( vysokou hodnotou Kv). Nastavitelné ruční ventily Mikrotherm je ruční radiátorový ventil vhodný pro soustavy s nuceným i samotížným oběhem. Nestoupavé vřeteno a nastavitelná . NEW-SMART THERMO V7termostatický přímý ventil a šroubení. Připojení na měděné trubky Ø mm.


Možnost připojení pomocí šroubení s o-ringem – rychlé . SETY - pro radiátory VK - VENTIL KOMPAKT. TIEMME přímý radiátorový ventil - termostatický. Těleso ventilu z korozivzdorného bronzu.


Táhlo ovládání pro přesné a plynulé přednastavení. Hkv pásmo proporcionality max.

Poruchy – příčiny – odstranění. RTL ventil - přímý - pro jeden okruh podlahového topení do m- slouží k omezení. Heimeier termostatický ventil. Barva termostatické hlavice. Stavební délka stejná jako u radiátorových kohoutů . Technický popis: - funkce: regulace, plynulé nastavení . Dvojčlánky s integrovaným termostatickým ventilem bez hlavice - klasický design.


Objednací kód bez DPH s DPH. Ventily regulační, uzavírací, směšovací, rozdělovací, vyvažovací, redukční, pojišťovací, bezpečnostní, zpětné, termostatické , zónové ventily , zpětné ventily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky