čtvrtek 19. ledna 2017

Ubytování dražíč

Dražíč - Jižní Čechy: chaty a chalupy k pronajmutí, apartmány, penziony a další levné ubytování v soukromí v Dražíči. Chalupa k pronájmu - možnost ubytování v Jižních Čechách. Apartmán v rodinném domku situovaném v obci Chrášťany. Vhodné místo pro klidnou dovolenou s mnoha turistickými zajímavostmi.


V přízemí objektu je hostům . Největší nabídka hotelů, penzionů, chat a chalup na jednom místě.

Lesy v okolí Dražíče jsou rájem pro houbaře a lákají k vycházkám do přírody. Pivovarský dvůr Lipan se nachází v obci Dražíč , nedaleko Týna nad Vltavou a Bechyně v jižních Čechách. Byl vybudován v areálu bývalého lihovaru roku. Vyberte si z největší nabídky až ubytováni.


Hotely a ubytování v Dražíči. Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Garance stejné nebo nižší ceny. Můžete rezervovat pokoj nebo apartmán již od 2Kč za osobu a noc.


Salonek s varnou restauračního pivovaru, kterou si mohou hosté.

Najdi jedinečná místa k pobytu u místních hostitelů ve 1zemích. Nabídka ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a ve dvou apartmá. V Dražíči : Zastupitelstvo obce Dražíč , příslušné podle § odst. Přehledný katalog ubytování Dražíč včetně fotografií, popisů, doporučení a cen. V rámci ubytování máte k dispozici celý obytný objekt včetně přilehlé travnaté plochy.


Vyhledávač ubytování v ČR . Poptáváte stylové nebo třeba doporučené ubytování v Vranov? Zkuste si užít hezkou dovolenou v turistickém regionu Vranov;) Poptejte si z velké nabídky . Apartmány Dražić Ugljan - Kali, Zadar - Dalmácie, Chorvatsko. Přímý kontakt s majitelem ubytování Rozana Dražić. Parkování přímo pod okny pokojů. Dražíč ,zajímavá místa v okolí penzionu,pivovar Dražíč . Komfortní ubytování Dražíč.


Hledáte ubytování v lokalitě Drazice , Kvarner v Chorvatsku? Bohužel jsme nenašli žádný inzerát. Jakmile se objeví nemovitost podle vašich představ, . Detail položky Zámek: Dražíč - NENÍ DOSTUPNÉ VEŘEJNOSTI. Ubytování na prodej, Dražíč (České Budějovice).


Nalezli jsme nabídek ubytování.

Dražíč je obec ležící v jižních Čechách v okrese České Budějovice (dříve v okrese Písek), zhruba km západně od Bechyně a km ssz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky