úterý 24. ledna 2017

Ventilátory icon

Svým kruhovým tvarem s elegantním designem a malou zástavbovou výškou představují ventilátory iCON elegantní a současně nenápadný prvek tvořící . Ventilátory do koupelny ICON. Velmi jedinečný design dělá z těchto ventilátorů opravdovou perlu v odvětrávání koupelny a wc. Máte vybrané filtry: ventilator ICOn.


Kulatý zavírací designový ventilátor do koupelny a pokojů.

Designové ventilátory iCON ovládají český trh již let. Je tomu neuvěřitelných let, co anglická společnost Airflow uvedla na český . Ačkoliv to na první pohled není možná vidět, designové ventilátory iCON , pocházející od anglické společnosti Airflow, nevynikají pouze . CON eco ventilátor 230V s automatickou žaluzií AIRFLOW. Axiální ventilátory iCON jsou ideálním řešení pro odvětrání menších koupelen a toalet.


Doporučujeme ventilátory s kovovým ložiskem a klapkou proti zápachu. Do koupelen bytových jader jsou nejoblíbenější ventilátory od výrobce ICON , které se .

Nástěnný ventilátor Airflow ICON bílý - v eshopu e-vetrani. CON designové ventilátory pro bytové a koupelnové větrání. Tichý a stylový doplněk pro luxusní bydlení.


Zapustený priamo do steny alebo stropu pôsobí nenápadne ale veľmi štýlovo obzvlášť v . CON je ideální pro menší koupelny a toalety. CON je velmi tichý, ale výkonný model, a to díky semiradiální konstrukci. Je možné jej instalovat na stěnu i na strop, a to jako zapuštěný nebo s krycí . Nadčasový designový ventilátor ICON je určen pro Vaši koupelnu, WC či kuchyň. Jeho předností je tichý provoz, netradiční kruhový design a velice snadná . Naše společnost nabízí odtahové ventilátory značky iCON , Avio, ACa Pulsar.


U typu iCON mohou být zapuštěné do zdi či stropu, takže nikterak nenaruší . CATA vysoké kvality a velmi. Zapuštěná montáž přímo do zdi nebo stropu. CON je největší z řady iCON.


Opět je možná instalace na stěnu i strop formou zapuštěné nebo nástěnné montáže.

Výkonem je vhodný pro velké koupelny. U ventilátoru iCon jde o axiální ventilátor pro zapuštěnou montáž do průměru 100. Firma AIRFLOW, která představuje ventilátor iCON , byla v Plzni na ELEKTROFESTU.


Tento designový ventilátor má servomotorickou, třílistou . Pokud jste se již rozhodli pro náš iCON ventilátor , poradíme Vám v tomto krátkém. Velikost ventilátoru s ohledem na potřebný vzduchový a tlakový výkon. Kruhový, moderní a nenápadný ventilátor Airflow iCON s variabilními moduly. Jeho vzhled je hezčí, je tišší a ve srovnání s jinými ventilátory má snazší montáž.


Měřicí přístroje (anemometry, manometry, Prandlovy sondy, teploměry, vlhkoměry, zvukoměry), radiální ventilátory, koupelnové designové ventilátory ICON , . Kulatý designový ventilátor do koupelny Airflow Icon o průměru 1mm. Dizajnový kruhový tichý ventilátor ICON strieborný - v eshopu e-vetranie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky