pondělí 16. ledna 2017

Návrh rozdělovače a sběrače

Pro návrh rozdělovače potřebuji vědět onen průtok abych mohl stanovit velikost modulu RS. Napadá mě stanovit z rovnice Q=m. Cílem této bakalářské práce je návrh vytápění a ohřevu teplé vody pro polyfunkční dům.


Oproti klasickému provedení rozdělovačů a sběračů znamená použití KRS ve. Rozměrové parametry KRS v závislosti na jeho dimenzi.

NÁVRH SDRUŽENÉHO ROZDĚLOVAČE A SBĚRAČE ( str. 10 1),. Navrhuji Rozdělovač MODUL 1od firmy ETL s max. Jsou to především expanzní automaty, kompaktní předávací stanice tepla, sdružené rozdělovače , hydraulické vyrovnávače HVDT a ostatní svařence.


Chybí: návrh ETL-Ekotherm a. Archiv Podobné sdružené rozdělovače RS KOMBI a klasické TRUBKOVÉ rozdělovače. Při návrhu jednotlivých dimenzí RS při daném MODULu je třeba dát pozor na. RS MINI jsou standardizované RS rozdělovače sběrače , určené především .

Trubkové rozdělovače , trubkové sběrače. Pro návrh jednotlivých produktů lze využít online návrhový program PROSINUS. Návrh rozdělovače a sběrače. NÁVRH OTOPNÉ SOUSTAVY PRO VYTÁPĚNÍ PRŮMYSLOVÉ HALY.


Dodávka, montáž Realizujeme topný systém dle návrhu. Servis Zajišťujeme záruční i pozáruční servis. Po zprovoznění primární topné vody až do nového rozdělovače a sběrače a zprovoznění zkratu pro předehřívač TV . Projekt řeší návrh úprav na rozdělovači a sběrači topné vody v prostoru strojovny mezi ubytovnami A,B a. Ve strojovně jsou navrhovány úpravy, které . NP budou vytápěny samostatným okruhem ze stávajícího rozdělovače a sběrače. Stávající rozdělovač a sběrač budou demontovány.


Program umožňuje návrh smyček podlahového vytápění a otopných těles. Výpočet nastavení regulačních prvků na rozdělovači a sběrači. Vlastní sestava je složená z rozdělovače , sběrače a doplňkových armatur podle.


Díky tomu nabízí maximální volnost a svobodu při architektonickém návrhu.

NÁVRH , MONTÁŽA PROVOZ TEPELNÉHO ČERPADLA . Při návrhu otopné soustavy se připouští odchylka ( K ) od výpočtové teploty ve. Tento projekt neřeší kontrolu funkce stávajícího systému větrání kotelny, návrh. Termostaty svým vzhledem ladí se skříní rozdělovače sběrače. Ve spolupráci se zákazníkem se vytvoří nejprve návrh celého sdružení.


Od rozdělovače topných větví je přípojka pro každou budovy ZŠ vedena. Spotřebitelské okruhy vycházejí z rozdělovače a sběrače umístěného v podstřešní. Součástí nabídky bude podepsaný návrh SOD. Krátký popis, Jmenovitá světlost.


Plastová šachta rozdělovače – sběrače od firmy Gerotop. Odborný návrh a technické řešení primárního okruhu, předběžná cenová kalkulace. Umístnění a napojení rozdělovače a sběrače včetně veškerých armatur a .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky