středa 18. ledna 2017

Přestavba viadrus u26 emisní třída 3 certifikace

Viadrus Hercules U( emisní třída 2):. Přestavba kotle viadrus 14. Polska prestavba certifikace 13.


Nyní si můžete přestavět stávající kotel na tuhá paliva bez jakýchkoliv problémů a navíc si přestavbu můžete certifikovat na emisní třídu , kterou bude. Od firmy Kovarson si stačí po přestavbě dokoupit certifikační balíček podle typu kotle,. VIADRUS Ua VIADRUS U, . Po přestavbě kotle lze kotel využívat i na původní palivo. Celá přestavba trvá až hodiny.


Taky jsem původně chtěl přestavět Dakon DOR 2 sada od Kovarson. Jde pak u nich dokoupit přestavbový balíček, ale jenom na Ua U, což je hromada. Jenže když na to není žádný certifikát , jak se to pak bude vysvětlovat . U Robot splňuje emisní třídu dle ČSN EN 303-5.


HERCULES DUO a VULCANUS získaly certifikaci pro 4. Mylně si tady uživatelé kotlů méně než 3. Rozměry, tepelně technické parametry kotle po přestavbě. Parametry předepsaného paliva – palivo, na kterém byly prováděny certifikační zkoušky v SZÚ. Ahojte, silno rozmýšlam o tejto prestavbe , mám kotol viadrus a napasovať tam toto. Registrován: sob led :pm. Také mě zajímá emisní třída přestavěného kotle ( hrozba kontrol a 3tí emisní třídy ). EKODESIGN, certifikace BAFA.


Ano, přestavbová sada PROSAT splňuje parametry emisní třídy pro ČR podle . ECO přestavba (keramické cihličky), která dle příslušného zákona plní emisní třídu - viz výrobní štítek přestavby. Kotel splňuje emisní třídu od 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky