úterý 17. ledna 2017

Slokov variant sl18d

Kotle jsou vyráběny se standartní vstupní a výstupní přírubou typu Slokov (4x šroub M12). Uvažuji o koupi kotlu Slovkov Variant, zajímali by mě Vaše zkušenosti s provozem tohoto kotle nebo máte jiný kotel, . Kotel je svařen z ocelových plechů. VARIANT SL18D , VARIANT SL23D. Vnitřní prostor je rozdělen vodní přepážkou na násypnou šachtu, . Hodonín Vám děkuje za rozhodnutí používat některý z řady kotlů na . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Slokov Variant SL18D ( 3.emisní třída ) D kotel na dřevo - 18-D. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Jmenovitý výkon kotle 18kW Třída kotle 3. Vnútorný priestor je rozdelený vodné prepážkou na násypnej. Protipříruby jsou ale nově.


Tvorba www stránek intencio . Tento produkt byl z naší nabídky odstraněn. Slokov 23rošt Téměř LET Tradice A Zkušeností NA TRHU JE TU PRO. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Porovnání cen slokov variant sl18d kotel na tuha paliva, srovnání cen slokov variant sl18d kotel na tuha paliva na portálu HLEDEJCENY. Novinka Akčný tovar doprava zdarma.


SLOKOV SL Elektro elektrokotol. Zadavatelem microsite je firma Obchodní společnost Slokov, a. Technické parametre: SL D. Kotle slokov variant sl39d - porovnejte ceny zboží na internetu. Přejít na Slokov variant sl18d (25) - Slokov variant sl18d.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky