středa 18. ledna 2017

Prodám podlahový konvektor

Popis: Prodáme nový podlahový konvektor , . Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Prodám zánovní halogenový zářič (teplomet, přímotop, konvektor ) 6Kč. Podlahové konvektory s ventilátorem i bez ventilátoru najdete na topenilevne. Deskové radiatory spodní napojení . Prodám podlahový konvektor JAGA MINI - CANAL v0d1š- buk lakovanýNOVÝ. Rozměry:Výška cmDélka 1cmŠířka cmVhodné pro . Přímotopné konvektory ECOFLEX patří mezi první výrobky, používané ve velkém měřítku pro elektrické vytápění. KORADO o kompletní sortiment podlahových , lavicových, nástěnných a speciálních konvektorů.


Prodám Koraflex FKE podlahový konvektor s přirozenou konvekcí. Nástěnné a samostojné konvektory Fan coil. Nesmí být překročen celkový produ Imax (Imax = součet Iout až Iout 5). Podlahový konvektor MINIB je určen především k zabudování do.


Nový, nerozbalený, stojí 8Kč. Vše s doklady a záručním listem. Pro topení nebo chlazení slouží k vytápění nebo chlazení místností vysoký tepelný a chladicí výkon je určen pro dvoutrubkové systémy. Elektrický sálavý konvektor je vybaven elektronickou regulací s pilotním vodičem.


Prodej elektrického podlahového topení (e-shop): topné kabely, topné rohože,. Krycí mřížka je v ceně konvektoru. Možnost výběru mřížky dle . Rôzne šírky a dĺžky, lacno . Vytápění pomocí podlahových konvektorů. Prodám rozkládací rohovou pohovku se snadno přístupným úložným prostorem.


Internetový prodej s použitým zbožím. Radiátory,koupelnové žebříky,sálavé konventory( podlahovky ),průtokové ohřívače.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky