pondělí 23. ledna 2017

Still čr spol s ro

STILL - jeden z vedoucích poskytovatelů manipulační techniky a služeb v oblasti intralogistiky. Mezinárodní intralogistická společnost STILL s centrálou v německém Hamburku slaví tento rok devadesátiny. Oficiální název: STILL ČR spol.


Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, . Výroba, prodej, pronájem, leasing a servis manipulační techniky STILL. Provádíme kompletní servis techniky STILL ,.

STILL na celém světě inspiruje vývojem a výrobou vysoce kvalitních motorových vozíků s elektrickým, dieselovým a plynovým pohonem. Dodáváme vysokozdvižné vozíky a regálové systémy. STILL ČR, Dodávky vysokozdvižných vozíků, plošinových vozíků, tahačů, skladové techniky. Nabízíme systémová řešení pro intralogistiku.


Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Aktuální i úplný výpis firmy STILL ČR spol. Nabídky volných pracovních míst STILL ČR spol.


Olomouc) - V naší firmě hlavní nabídku tvoří skladová a manipulační technika, vysokozdvižné vozíky, regálové systémy STILL.

STILL realizuje inteligentní spojení manipulační techniky, softwaru, servisu a služeb. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. STILL – je předním poskytovatelem inteligentního řízení intralogistiky. STILL již dlouhou dobu patří k vedoucím dodavatelům vysokozdvižných vozíků, . Mezi firmami, které se podílely svojí úrovní poskytovaných odborných služeb na rozvoji marketingového oboru v ČR , byla i liberecká firma ANERI s. Kontaktní osoba: Kotoučová Martina.


Vyberte si z aktuální nabídky zaměstnání a volných míst. Podrobnosti o firmě STILL ČR spol. Mohu za naši firmu potvrdit, že naše spolupráce s Jazykovou školou Polyglot funguje bezproblémově.


Svoji výbornou reputaci obhajujete . Find executives and the latest company news. STILL nabízí čelní, boční a čtyřcestné vysokozdvižné vozíky, ručně vedené vozíky , vozíky pro obsluhu regálů, regálové systémy, pronájem a prodej použité . Backoffice, purchase and IT manager. Hlavní město Praha, Česká republika . Branislav Timko Jednatel e-mail: zuzana.


Základní dotazy do RS, Všechny smlouvy, kde se STILL ČR spol. Kompletní informace o Still ČR , spol.

Informácie o spoločnosti STILL ČR spol. Všetky dostupné finančné informácie o firme na jednom mieste: hospodárske výslekdy, účtovné . Oddělení: středisko pronájmu a prodeje pou. Brandýs nad Labem-Stará Boleslav . CZ - nabídky práce, brigády, zaměstnání, volná místa. Zápis do obchodního rejstříku .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky