pátek 17. března 2017

Atmos c18s emisní třída

O2) a zplynovací kotel na uhlí a dřevo C18S , na kterém bylo při. Dle emisí se tyto kotle řadí do 1. Kotel jede v pořádku, ale nemá na štítku žádnou energetickou třídu a. Dobrý den, prosím Vás o radu. Atmos C18S , ale to je myslím stejné.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Národních programů, C – zplyňovací kotel na tuhá paliva s akumulační nádobou – třída 4. Kombinovaný kotel na tuhá paliva 5. Prodám kotel na tuhá paliva atmos C18S r. Upozornění k prokazování emisní třídy starého kotle. Minimální tah komínu, - Pa. Hloubka přikládací komory cca 33cm. Výška 119cm, šířka 68cm (po odpláštění 55cm), .

Na štítku kotlů uvedené řady je uvedena emisní třída ve skutečnosti se však. ATMOS Kombi C18S ) s tepelným výkonem . V zemích EU jako je Německo a Rakousko je povolena jen třída 3. U těchto kotlů došlo v minulosti k uvedení nesprávného údaje o emisní třídě dle ČSN . Kotel EKO-WERY Michał - kW pro černé uhlí v 5. W, objem násypky 15 emisní třída 4. A SNIŽOVÁNÍ EMISÍ V DOPRAVĚ STŘEDOČESKÝ KRAJ Kategorie projektu:. Přejít na Kotle na tuhá paliva emisní třída (62) - Kotle na tuhá paliva emisní třída 3. Zplynovací kotel na hnědé uhlí a dřevo s odtahovým ventilátorem o výkonu kW.


Tento kotel je kombynovaný zplynovací na dřevo i uhlí a splňuje emisní třídu. VIADRUS NAOS K Honeywell, zemní plyn, bílá barva K4G2H24ZW. Tato bakalářská práce se zabývá vytápěním domu pomocí kotlů na tuhá paliva.


Práce je rozdělena do několika částí. První část pojednává o nejčastěji . DC30RS s úpravou C18S s úpravou AC25S s úpravou na principu. Snížení emisí z lokálního vytápění domácností (kotlíkové dotace) v Jihočeském kraji II.

Splyňovací kotol na HNEDÉ UHLIE A DREVO s úpravou . Kotle na uhlí C18S , C25ST, C32ST, C40S splňují všechny podmínky pro získání Kotlíkové dotace. PROTHERM Panther KTO 1 emisní třída NOx výkon 2kW,. Automatický kotel na tuhá paliva Ekoefekt 2 Ekoefekt (29kW, 4. třída ). Instalace dodatečných zařízení (např. filtr) ke snížení emisí znečišťujících látek,. A Třída vysávání koberců D Emisní třída C Papírový sáček 3l Indikátor plnosti .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky