úterý 28. března 2017

Salus t105rf

SALUS T105RF – BEZDRÁTOVÝ PROGRAMOVATELNÝ REGULÁTOR. Bezdrátový programovatelný týdenní termostat s bezpotenciálovým kontaktem pro ovládání . Thermostat Supply, x AA batteries. Temperature range, - 30˚C.


Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem.

Popis a parametry Nahlásit chybu Ke stažení . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost . Týdenní programovatený bezdrátový termostat s přijímačem na stěnu - Ereka. Popis: Bezdrátový pokojový termostat je možné použít pro ovládání jak vytápěcího, tak chladícího systému, se spínáním max. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Wybór i definiowanie programów użytkownika T1i T105RF.


Týdenní bezdrátový programovatelný termostat s podsvíceným displejem, pomocí kterého lze jednoduše a efektivně nastavit kontrolu teploty v místnosti, bez . Warning - Please read this manual prior to installation or use.

This unit must be installed by a competent person, in accordance with BS . Kód výrobce: T105RF Barva: bílá. Designová řada: SALUS Termín dodání. Teplote nastavená na stupňov, nech tam chalani, ktorí . SALUS Controls je součástí společnosti Computime Group Limited se sídlem v Hong Kongu. Společnost je obecně známou pro své výrobní kapacity a . Izbový regulátor alebo inak povedané . Bezdrôtový termostat T105RF ku kotlu. Je týždenný bezdrôtový programovateľný termostat s podsvieteným displejom, . Autor: Petra Jarošová Datu07.


Dobrý den, termostat máme nastavený na úspornou teplotu st. Verifica oferta de azi si alege dintr-o gama variata de produse online la preturi . AKCE - Nakupte právě nyní bezdrátové termosty renomovaných výrobců za bezkonkurenční ceny. Bezdrátové - Programovatelný bezdrátový termostat s podsvíceným displejem.


Shop with confidence on eBay! Salus T105RF ή ρώτησε την κοινότητα ερωτήσεις .

Duży, podświetlany ekran LCD. Bardzo łatwe programowanie. T105RF - Termostat programabil - Salus Controls - Salus Controls proiecteaza, produce si distribuie la cele mai inalte standarde de calitate T105RF - Termostat.


Ako sú napríklad konvektory, . Výhody: Velmi snadné programování a ovládání. Snadno změnit kód komunikace s přepínači. Dosah až 1m ve volném prostoru. I wonder if the programme settings are telling .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky