čtvrtek 16. března 2017

Elektrokotel dakon 18 kw

Nástěnný elektrokotel DALINE PTE - výkon: kW - je moderní a ekologický zdroj tepla, vhodný k vytápění bytových jednotek, rodinných domů, chat, firemních . Nástěnné teplovodní elektrokotle Daline PTE jsou určeny pro. Využijte právě probíhající cenové akce na elektrokotle. Během provozu musí být neustále ponořeno až po hlavici.


Emisní třída hnědé uhlí ořech I (20–mm). ELEKTROKOTEL PTE (až kW ) název výkon. Dakon nebo kotli jiných značek. Elektrokotel s bojlerem Protherm RAY AK K. Univerzální hořák kW komplet. Nástěnný teplovodní elektrokotel DALINE PTE 4– je určen k vytápění bytových jednotek,.


W – stupně, 10– kW – stupně. Nástěn tle DAL úsporné konstru domů, dobnýc. W , kW , kW , kW , kW , kW. Výrobci jako ATMOS, DAKON , JUNKERS, PROTHERM a další jsou zárukou vysoké kvality.


Kotle o výkonech – kW poskytují plný komfort vytápění, obsahují kompletní vybavení. Zahájení výroby přímotopných elektrokotlů PTE. Nový nástěnný přímovytápěcí elektrokotel je moderní, ekologicky šetrný zdroj tepla v luxusním nízkohlučném provedení, . DAKON Daline PTE najdete a porovnáte na Srovnanicen. Potřebný výkon topení (a tedy i elektrokotle ) je spočítaný na 15kW.


Damat Pyro (litinový kotel) o výkonech -kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky