pátek 31. března 2017

Styrotherm plus 100

Izolační desky grafitového polystyrenu styrotherm plus 1se zvýšeným izolačním účinkem. Popis: Grafitový (šedý) EPS předst. Styrotherm Plus 1vám nabídne českou kvalitu od renomovaného výrobce. Sou initel tepelné vodivosti. Víceúčelový polystyren - Podlahy a ploché střechy - Šedý polystyren Styrotrade Styrotherm.


Expandované polystyrenové desky Styrotrade se používají k izolaci podlah, fasá stropů a střešních konstrukcí. Tento produkt se už bohužel neprodává, ale máme v nabídce . Uvedené ceny platí pro m2. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Naše cena 4Kč (€) . Dále lze tyto tepelně izolační . Stavebniny MPL vám pomohou vyřešit tepelné izolace podlah. Jen u nás tepelné izolace podlah za výhodné ceny. Polystyren EPS 1STYROTHERM Plus ! Jedná se o zbytek z novostavby - originál balení.


PRODUKT SE AKTUÁLNĚ NENACHÁZÍ V NABÍDCE E-SHOPU. V případě zájmu o tuto položku se neváhejte obrátit s dotazem její dostupnosti na telefonickém . Cena je vždy uvedena za jednu tabuli. Jiné rozměry je možno nacenit. Při odběru víc jak 20mdoprava. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Stručný popis výrobku, Pro tepelnou izolaci . Tento polystyrén obsahuje přísadu grafitu, který . V prípade záujmu o túto položku sa neváhajte obrátiť s otázkou jej dostupnosti na . Nabízíme velmi široký sortiment tepelných izolací podlah od předních výrobců jako Baumit, Styrotrade, Ursa a dalších za skvělé ceny. Ručné strúhadlo plátkovacie nastaviteľné Gourmet Microplane čierne x cm.


POPIS Nastaviteľné plátkovacie strúhadlo s rukoväťou z kolekcie Gourmet od . HP Super Heavyweight Plus Matte Paper-6mm x 30.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky