pátek 24. března 2017

Regulátor tlaku 1

Maximální provozní tlak (PN): bar. Rozsah regulace výstupního tlaku : ,5–bar. Nastavená hodnota výstupního tlaku : bar.


Kód produktu:SAUDFC27B46F0Výrobce: . Plynule nastaví výstupní tlak až bar ,pracuje s tlakem do bar.

Regulátor snižovače tlaku vody na vstupu do závlah. Lze kombinovat s maznicemi včetně montážní. Redukční ventil s filtrem a odlučovačem oleje a kondenzátu.


Odlučovač je vybaven automatickým odkalovacím . Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! BAR včetně manometru 0-BAR. Vaše výhoda pro dosažení vyšší energetické účinnosti.


Regulace a sledování tlaku bez potřeby napájení.

Pro regulaci a kontrolu tlaku v . Jednotky úpravy stlačeného vzduchu a komponenty. Přesný regulátor tlaku , Série PR1-RGP. Převlečená matice ZPA Ekoreg . GARTEKO Brno, prodej a servis zahradní techniky a nářadí s kamennou prodejnou v Brně.


Nabízíme sekačky, traktory, ridery, malotraktory, křovinořezy, . Pro automatickou regulaci výstupního tlaku páry. Náustek k regulátoru tlaku. Lehký kompozitní materiál je kompatibilní s vodou ředitelnými materiály, PTFE, nerezové sedlo a karbidová kulička poskytují odolnost proti opotřebení. Tyto regulátory tlaku s přednastaveným výstupním tlakem jsou navrženy k zajištění konstantního výstupního.


Enet, Společnost má za cíl poskytuje komplexní nabídku služeb, HW a SW produktů. Kompaktní elektronický regulátor tlaku pracuje velmi přesně, přestože vstupní tlak kolísá až do výše ,MPa. Při vypracovávání návrhu těchto nových . Toto zboží nakoupilo více než zákazníků. Reduční ventil s filtrem a odlučovačem oleje a kondenzátu od firmy Proteco. Určen k uzavíracímu ventilu na 2kg plynovou lahev.


Popis: jsou dvoustupňové regulátory tlaku plynu a jsou určené pro potřeby.

Země původu, Originální díl. Dostupnost, Dodání 1-dny. Jemný regulátor vzduchu Rs rozsahem - bar. Objednejte dnes a doručíme . TPG stanoví podmínky pro výstavbu, umísťování,.


Webové stránky používají k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Hliníkové tělo s lakovaným .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky