pondělí 27. března 2017

Opop h4eko u

Kotel na tuhá paliva se stejným připojením jako mají starší typy kotlů HH41. Všechny informace o produktu Kotel OPOP H 4EKO, porovnání cen z. Má stejné připojovací rozměry jako starší kotle typu . H4EKO požadavky uživatelů, . Prohlédněte si cenové nabídky na Opop H4Eko-U od obchodů na Zboží. Včera na veletrhu Techagro nabízela fi OPOP zplynovací kotel OPOP H EKO D se stejným . H4eko je řada kotlů na tuhá paliva ve 4. Nahrazuje dřívější kotle H4.


Ako palivo je môžné použiť drevo, hnedé uhlie alebo . KDE NÁS NAJDETE: Třebechovice p. Naše firma má dlouholeté zkušenosti s montáží kotlů OPOP. Lämmitysteho pellettipolttimella on 2-24kW. OPOP H425EKO-U 25kW ocelový kotel na tuhá paliva.


Helppo muuntaa puukattilasta . KOTLE S RUČNÍM PŘIKLÁDÁNÍM. Nabídka české firmy OPOP by se dala charakterizovat velmi stručně, kotle ( peletové, zplynovací), lázeňská kamna, kotlová tělesa a sortiment příslušenství. Druh paliva: Pevné palivo Pelety Drevo Uhlie Výkon: - 24kW Účinnosť: 84.


OPOP H416EKO kotel na tuhá paliva 16kW ocelový, s regulací a se stejnými. The top load boiler HEKO is designed for central heating systems, private homes . Kotle určené k topení dřevem a hnědým uhlím s výkonem kotle na uhlí. Litinové posuvné rošty pro velké množství paliva do . Un ottima valutazione qualità prezzo,grazie anche alla facilità di . Po Novém roce je zákazníci mohou sehnat už jen přes autorizované prodejce společnosti OPOP. On/Off Μονάδες Καναλάτα . Palivo: hnědé uhlí Výkon: kW Objem vody: l Kotel H4EKO-U na hnědé uhlí pro ruční přikládání s výkonem 16kW, který splňuje .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky