pátek 31. března 2017

Rošt double klasik

Pevný masivní lamelový rošt Double Klasik je vhodný pro všechny typy matrací. Vyniká svou pružností a moderním vzhledem. Pevný lamelový rošt s lamelami šíře mm.


Lamely jsou uloženy ve výkyvných gumových pouzdrech. Anatomické uspořádání lamel kopíruje křivky těla při . Oblíbený pevný lamelový rošt vhodný pro všechny typy matrací.

Nepolohovatelný rošt DOUBLE klasik Tvýrobce MATERASSO DOUBLE klasik T(190xcm). Rám roštu je vyroben z vrstveného (větší pevnost). Prohlédněte si cenové nabídky na Rošt Tropico Double Klasik od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Popis: lamelový rošt s bočním výklopem. Pouzdra: výkyvná, gumová, zdvojená.


Maximální zátěž: do 1kg. Rošt a matrace jsou základem kvalitního a nerušeného spánku.

Pevný rošt Double klasik s nastavitelnou tuhostí od slovenského výrobce je pro vás tou . Lamelový rošt s předpjatými lamelami. Výklopný, nepolohovatelný lamelový rošt. Systém umožnuje přístup do úložného prostoru postele vyklopením roštu z boku. Mechanické kování podpírá rošt ve . Moderní rošt Double Klasik má anatomicky uspořádané lamely šíře 38mm.


Kvalitné a zdravé matrace nájdete u nás na mojmatrac. Vyhotovení: lamelový rošt , . Masivní a moderní, pevný lamelový rošt s lamelami šíře mm. V oblasti hrudníku mají lamel s možností nastavení tuhosti pružení . Luxusní pevný lamelový rošt s lamelami šíře mm. Kvalitní pevný lamelový rošt nepolohovatelný, který má lamel uložených v gumových výkyvných zdvojených . Kód výrobce, DOUBLE KLASIK T5. Rošt má středové vystužené popruhy.


Navíc je rošt impregnován 1 přírodním levandulovým vonným olejem, který je aplikován do nosné části lamelových . Cena je za rozměr x 2cm. Rošt je předurčen do postelí s úložným prostorem. Vhodný pro latexové a pěnové matrace.

Rošt Double Klasik Tje predpätý lamelový rošt. Má ks lamiel uložených vo výkyvných gumových zdvojených púzdrach. Středový popruh je zdvojený, což zvyšuje stabilitu a zajišťuje vyšší elasticitu a životnost roštu. Vyklápěcí lamelový rošt DOUBLE KLASIK BV - boční výklop 90x2představuje luxusní bočně výklopný rošt bez polohovaní hlavy a nohou. Double Klasik - studentské lůžko Rošty Double Klasik je masivní a moderní lamelový rošt, který je vhodný pro všechny typy matrací.


Nastavení tvrdosti lamel ve středu roštu T5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky