úterý 21. března 2017

Elektrické struhadlo na brambory

Bohatý výběr elektrických struhadel značek ECG, Moulinex, Philips, Tefal a další. Poradíte mi nějaké elektrické ? Prostě aby nahradilo obyč struhadlo. Hledáte elektricke struhadlo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba .

Usnadní vám přípravu nejrůznější pokrmů i výrobu strouhanky. Obsahuje nástavce pro různé účely. Výborně se hodí na strouhání a krájení brambor , zeleniny, ovoce či sýra. Multifunkční elektrické struhadlo GFerrari Parmino Chef s výkonem 2W je . ORANŽOVÝ jemné strouhání např.


Vysoce kvalitní struhadlo z nerezové oceli. Zaoblený vršek umožňuje zavěšení struhadla. Vždy se nechá přikoupit nějaké struhadlo k robotu.

Stojí tolik jako tento ruční. Je tam obrázků, vidím tam i struhadlo na . Právě pro tebe je tu elektrické MULTIFUNKČNÍ STRUHADLO na kterém budeš mít nastrouháno vše potřebné. LUTÝ na tvrdé potraviny např. Přeci elektrické struhadlo , které během několika vteřin zpracuje. Napadlo me elektricke struhadlo , protoze brambory na platky, mrkev a jablka na salat strouham dost casto a odnasi to ruce.


Dokonalý kuchynský pomocník uľahčí prípravu všetkých náročných špecialít. Vie krájať, rezať a strúhať zeleninu,. Porovnání cen elektricky struhadlo na brambory , srovnání cen elektricky struhadlo na brambory na portálu HLEDEJCENY. Prodám elektrické struhadlo SilverCrest s pěti nástavci uloženými v těle struhadla a s. Akrylátový mlýnek na AAA baterií s nastavitelnou hrubostí mletí a . Elektrický mlýnek Alaska bílý, na pepř - Peugeot.


Pořiďte si elektrické struhadlo ! Kráječ brambory a zeleninu. Připravíte saláty a mnoho dalšího. Struhadlo na vlnité plátky, vhodné . Willa: ten Zelmer mám doma, na mrkev a brambory super.

Lehce strouhá kořenovou zeleninu i brambory. Klarstein Food Slicer, elektrické struhadlo a kráječ, 1W,. Například na jemné strouhání, hrubé, tenké plátky či speciální nástavec na bramboráky.


Profi přístroj, výborná italská kvalita, super cena! Velkokuchyňské elektrické struhadlo na sýry a krouhač zeleniny. Perfektní výsledky zaručí vyměnitelných nástavců: kráječ na tenké plátky - vhodný pro krájení brambor.


Můžete mít chuť na dokonalé bramboráky , tenké plátky okurky, nastrouhaný sýr na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky