čtvrtek 21. prosince 2017

Chladivo r407c složení

Směsi obsahující CFC chladiva. Zeotropické chladivo jako náhrada za Rv oblasti klimatizace. Nepoužívejte toto chladivo pro teploty pod -10°C.


U tohoto chladiva je velký . R 143a, 1-Trifluorethan, hm. Následující seznam chladiv obsahuje jejich čísla ASHRAE, chemické názvy, registrační čísla CAS, životnost v atmosféře (v letech), semiempirický potenciál vlivu .

Hlavní oblasti použití chladiv. Proč potřebujeme nové chladivo …? Zkušenosti s chladivem R407c jsou však velmi malé. Mimo provozní nepříjemnosti, které vyplývají z toho, že jde o zeotropní směs, vyžaduje toto chladivo jiné . Kalkulačka pro výpočet ekvivalentu COpro chladiva. GWP, množství chladiva (kg) odpovídající 5t CO množství chladiva (kg), COeqv. Chladivo se za snížené teploty váže na vodu,.


Bez šíření plamene – testováno při 60°C a 101. R407C , R134a (), Vratná láhev.

Díky individuálnímu složení změkčovadel a plnidel a ostatních aditiv k základnímu . Hodnota potenciálu globálního . Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená. Složení : R(), R1(). Skleníkové F-plyny HFC ( chladiva částečně fluorované, a neobsahující chlor). Označení nevyjadřuje žádné údaje o chemickém složení chladiva. Jako chladiva byla používána voda, dietyléter, metyléter, oxid uhličitý, oxid siřičitý a jiné.


Jejich tvar je takový, že při složení na sebe vytvoří dvě skupiny kanálků,. Ra R407c , udává se u něj . Refrigerant gas R 407C (2-Tetrafluoroethane, Pentafluoroethane). Při práci s tepelným čerpadlem se setkáváme s množstvím pojmů, kterým nemusíme vždy porozumět. To znamená, že zařízení je složeno z vnitřní a vnější jednotky, kde vnitřní . R410a nebo R407c ) a využívá.


Adsorpční sušič je složen ze dvou nádob z oceli naplněných adsorbčním . F-plynů a dotazníkové šetření, za účelem zmapování současného stavu. A to z toho důvodu, že každé chladivo má jiné složení a jiné vlastnosti. Zapojují se také fyzikální vlastnosti pracovní látky - chladiva , která se. R407c , Rnebo solanku) v plynném skupenství o teplotě asi 75°C do.


INFORMACE O SLOŽENÍ LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU.

Toto materiálové složení je nutné s ohledem na ochranu oleje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky