pátek 15. prosince 2017

Prodam suche palivove drevo

Vyberte si co potřebujete z 3aktuálních inzerátů palivové dřevo. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzerát prodám suché palivové dřevo v okrese Klatovy, cena 750Kč, od sunnyna Sbazar. Odpad z dřevovýroby různých délek, z prken a trámů. Prodáme suché palivové dřevo.


Polena jsou nařezána na až cm.

KRBOVÉ a PALIVOVÉ DŘEVO SUCHÉ ŠTÍPANÉ NA POLENA. Akce doprava zdarma pro prodej palivového dřeva platí do odvolání;. Palivové dřevo , brikety na topení.


Dřevo na uzení nemusí být zcela suché , jako běžné palivové dřevo. Jedná se o směs tvrdých dřevin - jasan, dub, javor babyka. Kontejner a dovoz dřeva Ostrava, Opava a okolí. Prodej palivového, pytlovaného dřeva i pelet.


Zajišťujeme prodej palivového dřeva pro Brno a okolí. Zpracované dřevo skladujeme v suchu pouze na zpevněných betonových plochách. V případě potřeby doprava . Unikátní technologie PackFix umožňuje připravit a dodat našim zákazníkům až dva roky předsušené dřevo. Dále nabízíme prodej suchého palivového dříví, podpalových třísek, peletek, štěpky, . V naší nabídce najdete kvalitní palivové dřevo listnaté i jehličnaté.


Možnost štípaného dřeva i složení do. Smrk, Borovice, Modřín, Bříza, dub, buk, . Naše firma se zabývá dodávkou kvalitního palivového a krbového dřeva. Dřevo skladujeme na manipulačním skladě v . SUCHÉ DŘEVO K OKAMŽITÉMU TOPENÍ STÁLE SKLADEM – BUK, DUB, BŘÍZA, OLŠE.


Také zajišťujeme velkoobchodní prodej v rámci ČR pro redistribuci od . Suché a kryté sklady - nekupujte vodu, kupujte kvalitní tuhá paliva. U nás si můžete objednat štípaná polínka, metrové kusy na uskladnění i suché pytlované dřevo. A v našem sortimentu najdete nově také suché fošny bukové a dubové.


Kvalitní palivové dřevo , dřevo dovezeme do dnů od Vaší objednávky. Vyrábíme palivové dřevo Mladá Boleslav, dřevo na topení, řezivo a akátové kulatiny. Výroba a prodej palivového dřeva na topení, prodej štípaného palivového. Naše tvrdé bukové palivové dřevo s vysokou výhřevností prodáváme i suché , . Tvrdé dubové a agátové palivové drevo do pece.


Cena za sypaný priestorový meter je 43€ aj s dovozom k vám domov.

Treba však zobrať minimálne 6prm teda. Výpočet ceny palivového dřeva. Všechny druhy námi nabízeného dřeva si můžete objednat suché.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky