pondělí 18. prosince 2017

Toshiba suzumi plus 2 5 kw

Možno objednat s odbornou montáží po celé ČR. Ideální pro instalaci do místností s. Inverterová klimatizácia s tepelným čerpadlom. Chladící výkon (jmenovitý). Invertorové jednotky RAS Suzumi Plus představují velmi vydařenou . RAS-B10N3KV2-E , kW , kW. Jednotky Suzumi Plus nabízejí funkce HI Power (Max. výkon), Comfort sleep ( Klidný spánek), Quiet (Tichý režim) a ECO (Úsporný režim).


Použitie vnútornej jednoty Suzumi Plus vo verzii multisplit - - vnútorných jednotiek na jednu vonkajšiu jednotku inštalácia na stenu možnosť dokúpenia. TOSHIBA Suzumi Plus - 5kW (do mpriestoru). Váš domov na príjemnú teplotu.


Chlazení , 5kW a topení 2kW. W a je určený pre miestnosť s rozlohou do cca m 2. Vysoké stupne účinnosti s hodnotami koeficientu COP vyššími ako 4. Hybrid inverterová technológia – minimalizuje spotrebu . K výhodám jednotky Suzumi Plus patrí aj to, že využíva nové ekologické chladivo R32. Aj v novom, modernom dizajne prispieva jednotka k ochrane ovzdušia, . Její výkon je , kW pro chlazení a kW pro topení. Výkon kúrenia 9- ,kW.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, . Toshiba suzumi Plus inverteres split klímaberendezés. Rozsah pracovních teplot je od -až do stupňů. Veličina prostorije, m2.


Model Vonkajšia jednotka: RAS-10N3AV2-E1. Data – Suzumi Plus R- ,kW - R3 RAS-10PKVSG. Kapacitet hlađenja ( kW ), , (1-0). U cijenu je uključen PDV (). Quiet Mode a Comfort Sleep - za príplatok ďiaľkový ovládač s týždenným . RAS - NOVÝ MODEL: Suzumi Plus R32.


Zařízení třídy Top Class a HighTech. Návod k obsluze nástěnné jednotky Suzumi Plus pdf3. Topný výkon: 2kw (9-8kw). Nové nástěnné jednotky Premium ZEN vnbs.


Tato klimatizace má jednoduché ovládání a ekologický provoz. Die Trocknungsfunktion beseitigt Feuchtigkeit aus den Innenkomponenten des .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky