úterý 26. prosince 2017

Důlčík popis

Důlkovače nebo také důlčíky jsou nedílnou součástí výbavy každé dílny. Použití automatického důlčíku nevyžaduje kladivo, stačí pouze zatlačit na horní část a pružinový mechanizmus udeří na hrot a ten vytvoří důlek. Automatický důlčík určený pro označení středu otvoru před vrtáním do dřeva. Středící důlek je vytvořen pouhým stlačením rukojeti.


Do naší nabídky jsme zařadili důlčíky , které jsou vyrobené z pevných a kvalitních materiálů.

Důlčík automatický, Tona Expert. Pro rychlé a praktické vystředění. Ceny zobrazované zákazníkům . Tento důlčík ke značení odstraňuje používání kladiva a umožňuje stejnoměrné značkování.


Průměr rádlované části : 1 . Zobrazit popis Zobrazit foto. Související produkty Důlčik ruční automatický .

Použitím automatického důlčíku zcela nahradíte nebo odstraníte nutnost použít kladivo. Dostupnost: Skladem méně než 10. Cena uvedena vždy za jednotku.


Popis a doplňující informace . Robustní důlčík PROSKIT 8PK-H081. AU - automatický důlčík vyražeče a důlčíky. Přizpůsobený síle až kg.


Vykované z jednoho kusu pro . Hlídat cenuPotřebuji poraditVytisknout. Kvalitní ocelový důlčík s gumovou rukojetí pro pohodlnou práci. Smysluplný, vstručný popis zboží. Prodám automatické důlčíky , mám jich kusy.


Hrot je možno nahradit různými nástavci. LUX-TOOLS důlčík je určen speciálně k důlkování a je vyroben z . Kategorie: Průbojníky,děrovače, důlčíky.

Důlkovače jsou vyrobeny z nástrojové uhlíkové oceli, zušlechtěné na HRc. Pružinový důlčik ,rýsovací jehla,vyrobeno z kvalitní Americké oceli,bez použití kladiva nebo jakého koliv úderu. Obrázek je pouze ilustrační. Kalená a popouštěná legovaná ocel.


Káče, důlčíKy gumové kladívko, s jasanovým držadlem. Profesionální automatický důlčik USAG 3B: Při práci s automatickým důlčikem odpadá . Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem. Síla úderu je nastavitelná pootočením vroubkované hlavice. Plastiková krytka pro ochranu dlaně. Kč včetně RP a DPH Maloobchodní cena: 1Kč , Ušetříte Kč ( ). For quick and convenient centre punching.


No je to jamkár (po vašom důlčík ), ale nie automatický ale.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky