čtvrtek 14. prosince 2017

Kompresor atmos perfect

ATMOS v různém provedení zaručují spolehlivý výkon. Kvalita kompresorů je zaručena také letou zárukou, které je pouze v . Nová řada kompresorů Perfect Line s určením pro náročné technologické požadavky a široké škály menších až středních . Pístové kompresory PERFECT jsou koncipovány . Kompresor je určem pro profesionální . Pístový kompresor Atmos Perfect s motorem kW na 2litrové nádobě. Provádíme záruční i pozáruční servis. Pístový pomaloběžný kompresor s robustním, litinovým, . Nejsme jen eshop, ale autorizovaný prodejce s vlastním servisem - kupujte u profesionálů. Klíčové slovo charakterizující špičkový kompresor je spolehlivost.


Výrobu stlačeného vzduchu zajišťuje pomaloběžný, robus. Autorizovaný predaj piestových kompresorov ATMOS Perfect. Piestové kompresory ATMOS Perfect.


Akční cena na prodejně při osobním odběru 26. Vyrábíme šroubové kompresory pojízdné, stacionární, lokomotivní a speciální a. The piston compressors Perfect are designed with a high level of engineering . Průmyslový kompresory Atmos - kW, nádoba 2l, bar, 400V. PERFECT = špičkové kompresory se zvýšenou odolností, vysokou životností a nízkými nároky na servis či údržbu. Má agregát z akostnej liatiny a nadprúdovou ochranu.


Atmos Chrást, který vyrábí kompresory již více než let. Servisní střediska po celé ČR. Náhradní díly na kompresory Atmos. E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary a Plzeň. Skvělé ceny, rychlé dodání.


Pokud je pro vás prioritou číslo jedna životnost kompresoru , nemá smysl dále hledat – kompresory ATMOS jsou přesně tím, co potřebujete. Příkon kW, objem nádoby 2l. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Profesionální pístové kompresory od společnosti ATMOS. Technická data: Objem zásobníku: l.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky