pátek 29. prosince 2017

Fotoobraz na dřevo

Vaše fotografie vytiskneme na ručně opracované dřevo. Pro fotoobraz ze dřeva se hodí jakýkoli motiv. Kresba ve dřevě zajistí nezaměnitelný přírodní vzhled.


Stylový fotoobraz na dřevě Obrazy na dřevěných deskách – jedinečné designérské řešení pro váš interiér. Ateliér WoodPorn nabízí varianty obrazů, které . Gravírovaný obraz již od 3Kč.

Exkluzivní dekorace pro milovníky pravého dřeva. Obraz se vyrábí kombinací precizní ruční práce a špičkové technologie. Pojďte si s námi udělat krásný fotoobraz z Vaší fotografie.


Váš fotoobraz můžete vylepšit. Dnes ušetříte 2Kč díky slevě. Fotografii vystřihněte přesně na velikost dřeva , na kterou ji chcete přenést, a poté ji z lícové strany přetřete speciálním lepidlem.


Originální dekorace na stěnu z vlastní fotky - na jakýkoliv materiál - plátno, plastová či hliníková deska, akrylové sklo, dřevo. Každý fotoobraz bude originál.

Vždy vás vábila vůně dřeva a vždy vás dřevo jako materiál zaujalo svou mimořádností? Pořiďte si dřevěný obraz , který vaší zdi dodá rustikální charakter! Vaše osobní fotografie se ale dají přenést třeba i na dřevo.


Obraz přetřete lepidlem Mod Podge (nebo jeho alternativami uvedenými výše). Specializovaná prodejna na foto -videotechniku a fotografické služby. Keramické foto na náhrobky. Fotoobrazy vytvoříte online bez instalace programů za pár minut. Na výrobu rámu používáme kvalitní dobře rostlé a správně vysušené dřevo.


Vyrobíme Vám na zakázku obrazový rám z široké škály dřevěných a . Toto lepidlo a lak v jednom používám já. Exkluzívna dekorácia pre milovníkov pravého dreva. Obraz sa vyrába kombináciou precíznej ručnej práce a špičkovej . Vybírat můžete z desítek kovových i dřevěných rámů.


Téměř každý má doma nějaký ten fotoobraz. CEWE FOTOOBRAZY - Foto na dřevo Pro milovníky přírody. Nenajdete rustikálnější způsob, jak vystavit své snímky.


Disponujeme ojedinělou technologií přenosu vaší fotografie na dřevo. Zpracováváme jak digitální soubory, tak filmy, fotografie apod.

Na prezentáciu vašich fotografií v rustikálnom štýle vytlačíme vašu fotografiu na drevo. Rastúce drevo má nezameniteľnú textúru a teplotu farieb. Značka La Finesse vytvořila dokonalý obraz pro ty, . Voda pod náhonem se vzdouvá a šumí, padá v kaskádách. Vystavte své vzpomínky a nechte si je rovnou zarámovat, teprve potom získají tu správnou důležitost. Devět amatérských fotografů a řezbář Jiří Lázeňský, vás srdečně zvou na výstavu dřevěných plastik a velkoformátových fotografií.


Výroba fotografií ze všech médií ihne prodej fototechniky a příslušenství. Fotografie na průkazy, fotodárky - foto na dřevo , sklo, kámen, plátno. Nabízíme je v různých dřevěných dekorech a také ve třech metalických variantách.


Fotoobraz na kvalitním bavlněném plátně vypnutém na borovicovém.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky