pátek 22. prosince 2017

Pur desky fasáda

Baumit fasádní deska XS 0jsou fasádní tepelně izolační desky z tuhé. Deska je určena pro stavební tepelné izolace sendvičových konstrukcí a větraných fasád. NEW-THERM systém je kontaktní zateplovací systém dle ETICS, využívající jako izolant polyuretanové ( PUR ) fasádní desky.


PIR desek - staticky nosný. DEN BRAVEN Lepící a stěrkový tmel QUARTZ FASÁDA.

Pokroková fasáda v Šumperku: Izolaci z PUR desek doplnila protipožární řešení od HPI-CZ i netopýří budky. Díky svým tepelně izolačním vlastnostem se . Podstatou zateplovacího systému NEW - THERM jsou polyuretanové izolační desky ( PUR ). Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Střešní – TOPDEK Podlahové.


Speciální zateplovací desky k izolaci obvodových a vnějších zdí z tvrzené polyuretanové pěny opatřené oboustranně speciání minerální vrstvou. PUR panely - unikátní izolační desky s téměř dvakrát vyšší izolační schopnosti než běžné .

Polyuretanový fasádní systém nové generace. Systémové omítky Armasil a Novalith zaručují dlouhověkost vaši fasády i při. Vzhledem k pevnosti a nenasákavosti PUR desek je NEW-THERM systém . Na výběr je široká škála barevného provedení. Nejpoužívanější je v kombinaci lakovaný . PUR pěna - pěnový izolant, který se využívá na střechy a podlahové topení ve formě desek.


Izolační desky PIR – speciální rouno. Desky z polyuretanové pěny, oboustranně speciální rouno s předtištěným rastrem. Použití: podlahy, vnitřní izolace.


Desky Therma představují tepelný izolant s perfektními parametry. Jde o izolant na bázi PIR pěny, která má vysokou schopnost omezení prostupu tepla . Fasádní zateplovací systém New Therm má vynikající izolační vlastnosti a díky. Sedmipodlažní panelový dům v šumperské Temenické ulici je na první pohled jedním z mnoha nově zateplených panelových domů. Každá fasáda je pro nás referencí.


Jsou používány zejména pro izolaci podlah . Vrstvy jsou spojeny průmyslovými spoji pomocí PUR lepidla, které zajišťuje.

PIR izolační desky pro fasádu Recticel Eurowall a Eurowall 21. PUR deska Eurofloor je dostupná také ve verzi pro průmyslové podlahy s odolností v tlaku . Konstrukční tepelnoizolační PUR deska Phonotherm. Profily pro předsazenou montáž oken a fasád.


Dodávky: izolační sendvičové panely s jádrem Pur nebo minerální vlákno pro. Výroba perlitových izolačních desek PETI k zateplování fasád a rovných střech . Vynikající tepelně izolační vlastnosti jsou další předností sendvičových panelů především s PUR nebo PIR izolací . Fasádní izolační desky a jejich tloušťka určují účinnost zateplovacího systému. Schopnost izolovat je dána součinitelem tepelné vodivosti λ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky