pondělí 18. prosince 2017

Kompresor agregat

V katalogu nemáme podrobnější informace o agregat kompresoru. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Olejový, jednoválcový, jednostupňový agregát NUAIR vč.


Popis: Jednoválec agregát vhodný pro stavbu kompresoru. Multifunkční jednotka TRIDENT ALL-IN-ONE, kterou dovybavíte snadno váš automobil, dodávku, montážní dílnu, záchranné vozidlo,loď o hydraulický agregát , . Bezplatná inzercia, kompresor agregat predaj a inzercia.

Inzeráty kompresor agregat. Vyberte si z množstva ponúk. Malé domácí kompresory s cenou do tří tisíc korun mají tak malý výkon, že se prakticky vůbec nehodí na vážnější práci, například na stříkání . Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď.


Piestové kompresory najvyššej rady ORIGINAL sú určené pre priemyslové použitie a trvalú prevádzku. O výrobu vzduchu se postará průmyslový agregát z robustního provedení litiny v pomaloběžném provedení. Ogłoszenia o tematyce: kompresor agregat na Sprzedajemy.


Kupuj i sprzedawaj rzeczy używane i nowe w Twojej okolicy. Kompresory jsou osazeny veškerým příslušenstvím .

Szybka, łatwa i lokalna sprzedaż . EU Náhradní díly kompresor agregat kompresor ac klimatizácii sd7v16. Bezolejový agregát AT kW, dvouválcový. Prime šestiválcový kompresor kW. Datum dostupnosti: Kód produktu: Rychlý přehled: Rozměry a hmotnost balení produktu: Hmotnost: 0. Motor Auto Unionu byl těžší než motor Mercedesu, ale celý agregát byl. Jednostupňový kompresor Roots byl namontován vertikálně vzadu na motoru, byl . Vybavenie: - výstup cez rýchlospojku, alebo guľový ventil- redukčný ventil s . Jen vybrané značky: Ostatní agregáty.


FORD MONDEO S MAX GALAXY 07- CHLADIČ KLIMY. Stacionární olejem mazané pístové kompresory pro profesionály a velmi náročné uživatele. Robustní dvouválcový výkonný agregát s litinovými válci, . KOMPRESOR KLIMATIZÁCII NISSAN QASHQAI 5DCI. Samotný agregát po kompletnej . Vyrábíme šroubové kompresory do různých průmyslových odvětví jako je stavebnictví či energetika.


Jsou to pojízdné, elektrické, lokomotivní, kompresory na . Vzhledem k tomu , že kompresor má v technice mnohostranné použití, existuje mnoho druhů . Jednokompresorový agregát se instaluje do chladících okruhů, jako jsou chladící.

Základna je dodána v pozinkovém provedení, hermetický kompresor Lunite . V naší nabídce kompresorových sestav najdete prozatím sestavy s kompresory Danfoss. W je nepostradatelným pomocníkem v každé dílně nebo garáži. Již dávno naplatí, že kompresory klimatizací není možné opravit. Snahou značkových servisů je měnit vadný kompresor za nový agregát. Centrální huštění – změněno, kompresor pro centrálníhuštěníbyl nahrazen dvouválcovým.


Karoserie – změněna s ohledem na montáž nových agregátů. Výkon motora: až 1kW. Pojízdný kompresor s osvědčeným pohonem pomocí klínového řemene a dvouválcovým, vysoce výkonnými agregátem z ekonomické řady pro montáž, domácí .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky