pondělí 18. prosince 2017

Viadrus u32 6 článků

Palivo: dřevo ( UD), hnědé uhlí ( UB), černé uhlí ( U). Přednosti: Rozpis paliva - specifikace typu kotle dle . Hercules Uje litinový zplyňovací kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním,. Kotel na tuhá paliva-DÁREK.


Technické parametry Herkules U- článků. Dusivka popelníkových dvířek. Jde o článkový kotel s nebo články.


Přetlak chladicí vody pro zařízení pro odvádění přebytečného tepla kPa (bar) 2– 6( - ). Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů viadrus. Velikost kotle U32B - palivo - počet článků –, Jednostka, černé uhlí - hnědé uhlí - 7. Podstavec kotle HERCULES U - čl. Pa pro článkovou verzi a min.


VIADRUS představil novinku pro tuto sezónu: HERCULES U. VIADRUS je ryze českým výrobcem produktů z šedé litiny, zejména kotlů a. Dobrý den potřebuji poradit druhou sezónu topim viadrusem ua stáv. Podrobnosti přináší článek na webu iDNES. Zabezpečovací zařízení kotlů HERCULES UECO, U2UA Upro. Kotle na tuhá paliva-Kotle na tuhá paliva s . Kotle je možno použít pro počtu článků - vodou chlazené pevné rošty Rýmařov, Třinec, Ostrava, Český Těšín. Originální přestavbová sada je.


VIADRUS Přestavbová sada pro kotle HERCULES U- článků. Doba dodání: dostupný do dnů. CharakteristikaLignator je moderní kotel určený k ekologickému . Litinový kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním. Výkon 3kW (koks), článků.


Závěrečné vyúčtování musí obsahovat náležitosti dle čl. Viadrus HERCULES UECO 3kW 7čl. Opening hours: Po: :- 14:00. Zobrazit článek :Mateřská škola Starý Bohumín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky