pátek 15. prosince 2017

Styrotherm plus 70 cena

STYROTHERM Plus šedý fasádní polystyren. Styrotherm Plus , tepelná izolace, šedý polystyren. Izolační desky grafitového polystyrenu styrotherm plus se zvýšeným izolačním účinkem. Styrotrade styrotherm plus jsou tepelně izolační desky z pěnového polystyrenu s příměsí grafitu určené pro kontaktní. Popis: Grafitový (šedý) EPS předsta.


Aktuální cena je v detailu položky. Dostupnost: více než týden. Uvedené ceny platí pro m2. Doporučením pro vás hledáme vyvážený poměr kvality obchodu, ceny a dostupnosti. Cena za balení: 61Kč s DPH.


Pokud by mel nekdo zajem, odprodam za rozumnou cenu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Místo uložení Troubky, okr. Fasádní polystyren EPS F. Prodám balení (m2)výše uvedeného polystyrenu. Stavebniny MPL Trading vám nabízí za výhodné ceny fasádní polystyren a veškeré.


Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v . A získejte bonusové ceny a užitečné informace přímo do e-mailu. Rozměr: 1x 5x 1mm. Speciální cena pro množství nad 15m , závoz s dopravou zdarma přímo z výroby . Keďže je EPS ropný produkt, tak sa cena mení podľa ceny ropy. Kč bez DPH ( 6Kč s DPH).


Námi nabízené fasádní polystyreny jsou zapsány v programu Zelená úsporám. Nejvýhodnější cena fasádního polystyrenu EPS-F od dodavatelů Baumit, Styrotrade. Nabídka zahrnuje i extrudovaný polystyren Austrotherm a Ursa.


Denní aktualizace a srovnání cen i . Chcete znát cenu zateplení?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky