úterý 16. ledna 2018

Elektrodesign anemostat

Kruhové anemostaty s nastavitelným kuželem DRE-C Kruhové anemostaty s pevným kuželem DRE-CF Kruhové anemostaty s vířivým efektem DRE-E Vířivé . Na přání možno dodat v jiných barvách. Přívodní boxy jsou standardně s regulační klapkou, perforovaným plechem a konzolou pro uchycení desky anemostatu. Odvodní boxy jsou standardně pouze s . Kruhový anemostat s nastavitelným středovým kuželem.


Anemostat lze dodat také v provedení se čtvercovou deskou určenou pro kazetové stropy (typ S). ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Vířivé anemostaty DF-RE byly vyřazeny ze sortimentu. Plně adekvátní náhradu představují anemostaty DFR-E.


Vířivý anemostat s pevnými lamelami, volitelná konfigurace výtlaku nebo sání, s demontovatelnou středovou částí. Dle provedení lamel je možné vytvořit . Anemostaty jsou určeny pro montáž do stropu pro přívod i odvod vzduchu. Vám dovoluje představit dvě novinky - univerzální plastový anemostat BDOP a plastovou jímku . SF - 49MM - PMC anemostat s potrubním nástavcem a regulační klapkou. Univerzální plastové anemostaty pro přívod a odvod vzduchu jsou snadno regulovatelné pomocí speciálních odlamovacích záslepek. Talířový, ventil, anemostat , kruhový, kulatý, kov, kovový, přívodní, 10 mm, . BDOP – plastové anemostaty univerzální.


Příslušenství, distribuční elementy. ERRE TURBO 10 Dospel WK 10. Elektrodesign ventilátory, s. Plynulá regulace výkonu ANO. Způsob obsluhy Otočný knoflík. V ostatních prostorech pak standardními čtvercovými anemostaty či vyústkami.


Takový přívod lze realizovat vyústkami s vysokou rotací vystupujícího vzduchu ( vířivé vyústky, anemostaty ) nebo pomocí dýz. Anemostat difuzorový s kompaktním proudem pro stropní přívod vzduchu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky