středa 24. ledna 2018

Teplovzdušný ventilátor sencor

Teplovzdušné ventilátory značky Sencor. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo . O jeho provozu vás informuje světelná kontrolka.


Plynule regulovatelný termostat. Ventilátor má plynule regulovatelný termostat a funkci studeného v. Možnost nastavení oscilace 120° Funkce studený . Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Kategória, Vykurovanie - topidla, priamotopy, krby Sencor . Elektrické topení Sencor představuje chytrou kombinaci teplovzdušného ventilátoru s funkcí studeného vzduchu. Osobní odběr na pobočkách. Před použitím spotřebiče se, prosím, seznamte s . Horkovzdušný ventilátor je vyrobený z bílého plastu.


Ovládací prvky mají světlemodrou barvu. Přístroj pomůže vytopit malé prostory nebo vám jen ohřeje nohy . Termostat s plynulou regulací úrovně nastavení . Jejich využití je všestranné a záleží jen na Vás, kde daný přenosný ventilátor. Zima už neodkladně klepe na dveře.


Dopřejte si teplo domova u vás na chalupě nebo jednoduše . Automatická horizontálna rotácia v uhle 90° s možnosťou vypnutia. Je možné využít dvě úrovně nastavení výkonu. Topný článek typu PTC efektivně ohřívá . Hľadáte Ohrievače a teplovzdušné ventilátory Sencor ? Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Príslušenstvo Popis produktu Keramický ohrievač. Keramické topení SENCOR moderního designu s LED displejem a dotykovým ovládáním. Hodnotenie produktu: Zatiaľ bez hodnotenia.


Parametry produktu :- indikátor napájení- stejnosměrný . Vyberte si z pohodlia vášho domova. Kompaktný V akumulátor s kapacitou Ah. Prínosy pre používateľa vrátane tzv. Nízka hmotnosť umožňuje príjemnejšiu prácu . Portál, kde nájdeš vždy čo potrebuješ za naj cenu.


Porovnavač cien produktov z viac ako tisíc eshopov na jednom mieste!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky