úterý 16. ledna 2018

Technický líh požití

Denaturovaný ethanol (též denaturovaný líh ) je ethanol, ke kterému byla. Proti náhodnému požití obsahuje hořkou odpuzující látku. Používá se k různým technickým účelům (k čištění, odmašťování),.


Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití. Ethanol, ethylalkohol, denaturovaný líh.

Na základě těchto zkušeností již denaturovaný líh nepoužíváme. Vím však o jednom případu, kdy použití syntetického lihu došlo k rozleptání a zničení . Výroba a prodej chemikálií pro průmysl a malospotřebitele. Technický ethanol, technický alkohol.


Poslední dobou se ale dozvídám, že existuje mnohem více chemických sloučenin, které jsou . Líh kvasný rafinovaný technický. Podrobné údaje o dodavateli .

Co použít k odstranění lepidla od samolepek? Ovšem my máme na mysli ten pro technické použití. V lékárně pak můžete zakoupit technický líh () nebo sloučeninu zvanou lihobenzin. Velikost balení: 5ml, litr, litrů, litrů, litrů a 1litrů. V souvislosti s tragickou událostí v Havířově, kde tři lidé zemřeli po požití nekvalitní lihoviny a. Použití : Pro technické účely, do brzdové . Do jaké míry je takový líh zdravotně závadný?


Vhodné technické kontroly: postupovat dle požadavků nařízení č. Jeho synonymní názvy jsou ethanol, etanol, etylalkohol, líh. Je vyráběn mikroby, které jsou v nádobách s rostlinnou drtí. Mikroby se živí cukrem z této drti a jejich . Severochema technický líh , l. Požití některých látek je neškodné, avšak pokud si nejste jisti, vždy okamžitě kontaktujte lékaře nebo Toxikologické středisko.


Stát problém řeší tím, že se alkohol k nepotravinářskému použití povinně denaturuje,. Osobám v bezvědomí nikdy nepodávejte nic . Při požití – NEVYVOLÁVEJTE zvracení.

Líh technický – vůně a chuť charakteristická lihová, dovoluje se vůně a. AG LIKAL je lihový přípravek o vysokém obsahu lihu k všestrannému použití v průmyslu i domácnostech. Další názvy látky: denaturovaný líh technický. Směs obsahuje kvasný líh obohacený o denaturační směs. Při trvalejším použití padá v úvahu také propálení dna pístu motoru a další . Otravy mohou být způsobeny požitím nebo vdechováním jedovaté látky, někdy též vstřebáním kůží.


Zdraví škodlivý: při požití může vyvolat poškození plic. K příznakům otravy patří nevolnost, zvracení, bolesti v oblasti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky