středa 31. ledna 2018

Nezávislé topení vw touran

Webasto Thermo Top 5kw Diesel. Nezávisle topení bufik benzin Vw transporter t4. Venkovní teplota 0°C - topení běželo cca 15minut, voda i interiér ohřátý. Voda téměř 90°, interiér 27.


Vlastníte-li vůz Volkswagen Touran nebo Sharan, máme pro Vás výbornou zprávu!

Jedná se o nezávislé topení pro osobní automobily VW Touran a Sharan. Auto mám asi tři měsíce a když byl mráz kolem -5C tak to makalo. Ted když jsou mrazy tak přestal. TOPENÍ, BUFÍK - Předělání na nezávislé topení , ceny.


Přihřívač - nezávislé topení : Touareg - VW Club CZ posts 2. Většinu sériově montovaných přihřívačů lze přestavět na plnohodnotné nezávislé topení. Dobrý večer, přídavné topení mi nejde zapnout. Diagnostika hlásí čidlo přehřátí.

Nevíte o jaké čidlo se jedná? Je to nějaký havarijní termostat? VW AMAROK, VW TOURAN , VW CADI, VW GOLF TDI od rv. S přestavbovou sadou předěláte přihřívač na plnohodnotné topení.


Kupte si levné Vodní cirkulační čerpadlo, nezávislé vytápění pro VW TOURAN online snadno a za skutečně nízké ceny. Porovnejte si ceny a ušetřete nákupem. BERU, nezávislé topení (BE GH001) VOLKSWAGEN. Vybavení vozidla: pro vozidla ktera mají nezávislé topení.


Typ ventilu: elektromagnetický ventil. Přídavné topení (Bufík) SHARAN D5W Obsah Obsah: 1. Dálkové ovládání nezavislé topení Toriginál problém 28. Hledáte auta na prodej na prodej?


VW Passat, VW T VW Touareg , VW Touran. Koupil jsem sharana z roku a nefunguje v něm přídavné topení. Jak je pod 0°c tak se motor bez bufíka skoro vůbec . Fotoalbum Montáž nezávislého topení Osobní Volkswagen Touran 2.

TDI VW TOURAN (1T 1T2) - topení a klimatizace. Kromě velkoprostorových vozů typu Volkswagenu Sharan nebo Peugeotu 8se . Nazdar npeter, v aute s naftovim motorem mam nezavisle topeni (cast uz byla jako predehrev montovan, je to VW Touran ). Dokoupil jsem tu techniku, aby to . Další díly topení VOLKSWAGEN TOURAN (1T 1T2) 1. Mám pouze manuál klimu a nemám nezávislé topení , mám výbavu TREND a. Dodací lhůta: ihned k expedici.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky