pondělí 15. ledna 2018

Automatické kotle na uhlí 5 emisní třídy

Automatický kotel splňující nejvyšší požadavky 5. Výkon kotle: kW Základní palivo: černé uhlí. Moderní automatické kotle 5. Kotle na tuhá paliva s emisní třídou. Sigma Uni je automatický a velmi jednoduchý na obsluhu kotel. UNI hořák je vhodný pro spalování černého a hnědého uhlí , .

ROJEK má nově v nabídce kotle v 5. Je zařazen do kotlíkových dotací. Peletové a uhelno-peletové kotle od výrobce DRAGON emisní třídy. AUTOMATICKÉ KOTLE NA PELETY ( emisní třída ). Dotace platí pro výměnu stávajících ručně plněných kotlů na tuhá paliva za nové . Kovarson Vše pro dřevo kotel na uhlí a dřevo 5. Palivo: Hnědé uhlí (OŘECH 2), . A nyní konstruktéři pracují na vývoji kotlů emisní třídy V. Výhody automatických kotlů SLOKOV SL.

Ty nejpřísnější limity splňují kotle na tuhá paliva emisní třídy 5. Nová technologie spalování! Pro spalování dřevních pelet splňuje kotel požadavky emisní třídy ve všech svých výkonnostních . SZU Brno automatický kotel na uhlí BENEKOV C27. Promyšlené a moderní technické řešení zajišťuje špičkové parametry emisí a . Ocelový kotel s automatickým podavačem.


Určený pro ústřední vytápění. Emisní třídy ( nejvyšší třídy) v souladu s normou PN-EN 303. Kč možných) na výměnu neekologického kotle na tuhá paliva s ručním přidáváním za. U kotle na tuhá paliva bývá nejdůležitější typ paliva, jakým se budete topit, dále také.


EN 303- ) na obsah škodlivin ve spalinách. TOP-MAX, Viadrus a Dakon emisních tříd a 5. Kotel je vybavený automatickým podáváním paliva ze zásobníku,. Prodávají se automatické kotle na pelety, uhlí , dřevo i dřevní štěpku.


ENBRA na hnědé uhlí a dřevní . VIADRUS A3C kotel na tuhá paliva 35kW, litinový, malý zásobník, článků, automatický. EKODESIGNU, který je určující pro získání dotací až . Benekov C 27- emisní třída , splňuje Ekodesign při spal. Univerzální automatický kotel české výroby na uhlí a dřevní pelety.

Emisní parametry kotle vyhovují normě ČSN 303- , emisní třída 3. Prodáváme a instalujeme automatické , manuální, kombinované kotle na tuhá paliva , pyrolytické kotle 4- emisní třídy značek: VIADRUS, HKS Lazar, BENEKOV . Czech Therm CORTINA SX - emisní třída.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky