pondělí 29. ledna 2018

Elektrický zametač

Flexi Sweeper elektrický zametač je šikovný prístroj, ktorý v sebe spája výhody vysávača a moderných mopov. Umožňuje účinné čistenie vďaka jeho tvaru a . Rotující kartáč sbírá drobné nečistoty a . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Hledáte elektricky smetak sweeper?

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Elektrický zametač už rozebírají maminky na webu eMimino. Oddělitelný mop v zadní části s . Super výkonný zametač , nepotrebujete žiadne káble, vrecká ani filtre. Už dlouho toužim po tomto vynálezu, neb děti furt drobí a buď stále zametám vysávám, nebo je tu bordel! Má dve silné rotujúce kefy, ktoré priľnú k podlahe a odstránia nečistoty aj z ťa.


Tento elektrický smeták Philips se výborně hodí pro rychlé čištění podlah: rychle rotující otočný kartáč snadno zachycuje nečistoty a snadno se ovládá.

Leifheit Aku Power Max - bezdrátový elektrický zametač. Bezdrátový elektrický zametač podlah, vhodný na koberce, dlažby, lina i na laminátové podlahy. Vysoko efektívny zametač , nepotrebujete žiadne káble, vrecká ani filtre. Designový a praktický mop ve třech barvách s nerez odstřeďovkou a dvěma hlavicemi z mikrovlákna!


A také elektrický zametač s tyčí s nabíječkou a na baterii. Vyzkoušejte tento jedinečný systém úklidu, který vysmýčí Váš interiér . Trojúhelníkový, elektrický zametač 360º. Potřebujete rychle a efektivně čistit tvrdé podlahy a koberce? Použijte elektrický smeták KÄRCHER KB 5. Inzerát elektrický zametač v okrese Zlín, cena 1Kč, od Jiří Šimon na Sbazar.


Má i nastavitelnou rukojeť, takže zametá i pod postelí stolem atd. Je nabíjecí a vydrží zametat v kuse minut. S novým E-sweeper elektrickým smetákem bude Váš denní úklid snažší a rychlejší.


Vhodný pro všechny typy podlah. Cena: V textu, Lokalita: Pardubice. Díky inovativní technologii se štětiny automaticky .

SWIVEL SWEEPER MAX - bezdrátový zametač. Nejnovější čistící technologie! Zametač je vhodný na tvrdé podlahy a koberce s nízkým chlupem. Profesionálny taliansky kávovar La San Marco a mlynček pre všetkých kávomilcov - jediný kus za zvýhodnenú cenu. Tato nabídka od prodejce fresita0byla archivována dne 01.


Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za . Aku zametač POWER DELTA značky Leifheit. Vlastnosti elektrického uklízeče -smetáku: . Praktický zametač s pěti kartáči a extra velkou zametací plochou. Ideálny na akékoľvek povrchy linoleum, koberce, plávajúce podlahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky